A polgármester szerint a város nem tud tovább hitelezni, van olyan iskola, ahol több mint 700 ezer forinttal tartoznak a szülők. A tartozásokat adók módjára nem tudják behajtani, de arra van lehetőség, hogy végrehajtón keresztül szedjék be a pénzt. Az önkormányzat mindezt fizetési meghagyással vagy bírósági úton fogja érvényesíteni – mondta a Délmagyarországnak a csongrádi polgármester a be nem fizetett menzadíjakkal kapcsolatban.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na álljunk már meg egy szóra, a médiában örömködött valamelyik sültbarom állattitkár, hogy leveszik a szülőkről a terhet, akkor most a vándorköszörűs brigád ne Ukrajnába építsen templomot hanem fizesse ki a cekket, oszt. jónapot !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@peterkelemen: Nem Orbán az oka annak hogy nem fizetnek a szülők. Én elhiszem hogy számodra Orbán a hibás mindenért, de kicsit gondolkozz is mielőtt megszólalsz. Mennyi gyerek is eszik ingyen? Rengeteg, miközben a kedves anyuka műkörömre költi a családit.
papa.49
Na álljunk már meg egy szóra, a médiában örömködött valamelyik sültbarom állattitkár, hogy leveszik a szülőkről a terhet, akkor most a vándorköszörűs brigád ne Ukrajnába építsen templomot hanem fizesse ki a cekket, oszt. jónapot !!!
namihami
@papa.49: És hozzácsaphatják az üldözött keresztények államtitkárságára költött adófroncsikat is. Talűn hasznosabb cél lenne.
karma1
@division: Ne csinald mar, ha nem muszaj...Ha valakinek, akkor Neked pont nagyon kell tudnod, hogy a menzat balog balkezi pater ingyenesse tette, sot meg azt is megigerte, hogy a gyerekek kapnak kajat a hosszu iskolaszuneti idoszakokban, mert otthon nem tudjak a szulok meleg etellel ellatni a gyerekeket. Akkor most mi van? Igen, a menzaert kellett valamennyit fizetni a Kadar rendszerben is, ezt nem tudtak megoldani teljesen ingyen, viszont nekunk meg volt ingyenes iskolatej reggelente egy kiflivel, hetente 6-szor (mert nekunk meg hat nap volt a suli).
Ha egyszer megigeri ez a buzi ajtatosmano a gyermekek ingyen etkezteteset, akkor mi is tortenik? Behajtok fognak jonni, mert a haveroknak leosztott jo kis gyermeketkeztetest nem fizeti megse az allam?
Na ne ma'...
division
@karma1: Sorry, de nem mindenkinek ingyenes az étkezés, nem is azoktól akarják behajtani akiknek alanyi jogon jár, hanem akiknek eleve fizetniük kellene. Én megteszem azt a luxust hogy bár járna a gyerekek száma alapján, mégis fizetem mindegyikét, akkor fizesse az is akinek ez eleve kötelessége volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.