40 menekültet megakadályoztak abban, hogy Magyarországra lépjenek, 39 főt pedig már az ország területéről zsuppoltak vissza a határkerítés szerb oldalára.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint kedden 0 órától 24 óráig a rendőrök 39 külföldi menekültet fogtak el az ország területén, majd kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron keresztül.39 menekültet fogtak el magyar földön a rendőrök kedden

Fotó: wikipedia CC BY-SA 2.0/Flickr/Bőr Benedek

A rendőrök és a katonák 40 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 2.0/Flickr/Bőr Benedek)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
40 menekült kisérletezett, hogy bejusson az országunk területére-(egyben az unijóba is)-, 39 menekült pedig már az ország területén szédelgett, és itt fogták el őket...mindezt 24 óra alatt.
...mint tudjuk ez csak a felszín..vajon hány menekültnek sikerülhetett átjutni az országunkon az embercsempészek segítségével az osztrák/német befogadók legnagyobb örömére?

(az még nem is nagy baj, ha ténylegesen átlépik a nyugati határt, és nem itt dekkolnak napokig, hetekig...)
cikicakk55
@wagabund: Így van..Félő azonban,hogy az EU pénz nélkül Orbán nem tud meglenni,így meghajol végül a kvóta előtt.Ha ezt megtudják az embercsempészek és azok a civil szervezetek akik segítik őket,megint megrohanják a határt.Az Osztrákok viszont nyíltan nem fogják Őket beengedni.Addig még csak így szökdösnek,addig Oké,de mi lesz ha megint itt gyülekeznek majd? Ráadásul most már nem azt mondja az Eu,amit eddig,hogy a magyarok nem képesek 1300 embert befogadni,most már azt mondják,hogy nincs felső határ.Nagyon remélem,hogy sikerül a FideSS-t leváltani,de annyiban igaza volt Orbánnak,hogy ha bele egyezik a magyar kormány az 1300 fő befogadásába,akkor szinte folyamatosan számítani kell a létszám emelésére. Kár,hogy akkor huzakodtak,mikor még csak 1300 fő volt a kvóta és még ki is választhatták volna azokat akiket befogadnak. Akkor legalább lenne mivel vissza vágni,de így nincs.
division
Lesznek még bőven, támogassuk már őket hadd jöjjenek, és minden pártoló fogadjon is be egy családot magához.
mackoka46
A menekült számára sincs irgalom, oltalom ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok