Kedvenc álhírcsatornánk, a Hircsatttttt ismét remekelt. Állítólag előkotorták a Farkas Flórián életrajzát, amit annak idején az OCÖ elnöki pályázatához kapcsolt. A Zárójel az alábbiak egyetlen szavának se ad hitelt, de mit tegyünk ha tetszik, és akár igaz is le-het-NE. Az OCÖ elnöki pályázatának 1. sz. melléklete 1957-ben születtem a Csertebagvas melletti Romhányó tanyán. Szüleim a világháború előtt nincstelen mezőgazdasági idénymunkások voltak. 1945-ben 12 hold szántót kaptak az új hatalomtól, de soha nem feledték a megszálló szovjet hordák rémtetteit. Családi otthonunk takaros tisztaszobájában hímzett falikép hirdette a nemzedékek során megszentelt életparancsot: TISZTASÁG ÉS TISZTESSÉG – erről tanultam meg olvasni az első betűket. 1968-ban kaptam meg az ELTE Bölcsészettudományi Karán a statisztikus és közgazdász tanári diplomát...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Beszarásig jóóóóóóóóó!!! :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Most jövök éppen a falvédőről.

Elindultak a cigányok kapálni,
megálltak a sor végébe' csudálni.
Sárga zsinór, óralánc a zsebibe,
nem illik a kapanyél a kezébe.
anka
- a dakota jobbkeze'..., xarás után! :D - na és elvégezte a nyolcadikat???
img28.dreamies.de/img/148/b/apxvg27v9az.gif
papa.49
@anka: Hát hogyne 4 X járta ki az első kettőt )))))))))))))))))))))))))))))
Clavigo
Ki kéne már nevezni miniszterelnök-helyettesnek,,ezt a szarházit. A 20 éves korára elvégzett nyóóóc általános,,meg a büntetett előélet biztos alkalmassá tenné ,kegyes Urunk helyettesítésére.
cikicakk55
11 évesen diplomát kapott? Magyarország másik géniusza a Bambapofa Lölő után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.