„1956 nélkül nincs szabad, független és demokratikus Magyarország, alaptörvény sem lenne…” – 1956 egyik hozadéka, hogy új alaptörvénye lehet az országnak, hangoztatta megemlékező beszédében az igazságügyminiszter. Trócsányi László a Budapesti Műegyetem előtt a miniszterelnök méltatására is talált alkalmat a forradalom 61. évfordulóján.  „A rendszerváltás akkor kezdődött, amikor ki mertük mondani, hogy ami 1956-ban történt, az forradalom és szabadságharc volt, és akkor érte el drámai fordulópontját, amikor Orbán Viktor mai miniszterelnök Nagy Imre újratemetésén, több százezer ember előtt kijelentette, kikövetelte a szovjet csapatok kivonását” – tette hozzá Trócsányi László.

Forrás: helyivalasz.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Méretes nyalás, és tele hazugsággal !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@cs.n.: Tudod hol volt amikor a ,,kerekasztal tanácskozások folytak MÉG A FASORBAN SE VOLT !!! Nem is vett részt rajta ...
Zeta
Semmi, ahogy a Pozsgai féle kijelentésnek, hogy 56 forradalom volt. Ezt olyan ember tette , aki57 ben ellenforradalomnsk minősítette a forradalmat. Nos ő sem volt hiteles. Ahogy O.kijelentése sem. A szélkakasok már csak ilyenek!
Clavigo
Muhahahahaha...,,Trocsányi elvtárs ,az orosz csapatok kivonulását a Gazdaállatodnál kicsit ""nagyobb emberek zsírozták le". .Ennek a Legdzsukerabb Morénak meg megengedték,,hogy felolvasson valamit egy papírlapról...Büszkék lehetünk az obsitos Társadalmi Kapcsolatra..
colibri
Ez a nagy orbánt-méltató miniszter is pontosan beilleszkedik orbán miniszterei közé, nem tud folyékonyan beszélni sem, hebeg-habog, még azt is felolvassa, még a dicsérő mondatokat is papírból olvassa fel. Pontosan úgy, mint kenyéradó gazdája.
peterkelemen
Orbánt, aki anno KISZ-titkár és besúgó volt. Ennél még van lejjebb. Orbán volt már kommunista, majd liberális mára meg már nácivá vedlett.
Clavigo
Akkor még Soros pénzelte ezt a köcsögöt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.