Az a Fidesz-közeli vállalkozó járhat jól az új, budai szuperkórház építésével, aki cégével egy egész gimnáziumot szekált ki saját ingatlanából. Így a versenysportoló gyerekek jelenleg egy irodaépületben tanulnak, miután az Orbán Viktorral fotózkodó, Békemenet első sorában masírozó ingatlanberuházóval szemben alulmaradtak a szomszédháborúban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Városnézés közben a vezér rábökött a gimire, és odaadta a haverjának, mintha a sajátja lenne. Nagyvonalú volt mint Kossuth az árvaszék pénzével.
simmering73
Ez a nagypofájú bitang tüntetett el egy 700m mély fúrt kutat a Ganz Mávag területén (ma Tara-liget lakópark) tízegynéhány éve, "a demokráciában azt csinálok amit akarok" jelszóval. A szomorú az egészben, hogy az akkori hatóságok némán asszisztáltak ehhez a mentalitáshoz.
karma1
@simmering73: A mostaniak meg egyenesen tamogatjak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.