Pataki Zita és Stohl András megszólaltak a Class FM péntek reggeli műsorában elhangzott kijelentéseikkel kapcsolatban.

Stohlnak meredek kijelentései adódtak a műsorban, Marton Lászlót ért vádak kapcsán az áldozatokat is hibáztatta. Nőkkel folytatott beszélgetésire hivatkozva azt mondta, hogy nem kell beülni az autóba, nyilván nem véletlenek azok a szituációk, amik kialakulnak. Itt nem történt erőszak. Ez mellett az is elhangzott tőle, hogy "Azt hiszed egy Tescóban vagy egy hivatalban a főnök csapatépítőn nem dugja halálra a beosztottjait?"

Pataki Zita az újabb Morning Show-ban azt mondta:

„Az erőszak minden formáját elutasítjuk, többször is elmondtuk, azóta is, ráadásul előtte is, mikor még nevet sem tudtunk. Empátiával és megértéssel közeledek minden ilyen nő felé és arra biztatom őket, hogy forduljanak segítségért, és ne hurcolják ezt a fajta terhet. Nekik is szörnyű meg egyébként nagyon rossz a társadalmi megjelenése ennek az egésznek” – fogalmazott Pataki Zita.

Stohl is visszatért a témára:

„Én is, Stohl András és az egész Morning Show stábja – mindenki, szerkesztőstül, mérnököstül, technikustól, PR-ostul – messzemenően elítéli a nőkkel szembeni erőszakot, bántalmazást. És ez a legtermészetesebb dolog” – tette hozzá Stohl.

Stohl elítéli a nőkkel szembeni erőszakot – már ha nem értette volna mindenki elsőre

(Fotó: YouTube/ATVzrt)

(Blikk)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
Ez a "szexuális zaklatás" téma, ez olyan, mint a majdnem gól. És hát ugye elsőre honnan tudhatná az elkövető, hogy zaklatást követ el, amikor esetleg másnál az adott magatartás teljesen jól "működött"?
Mert persze másodikra már OK, hogy zaklatás, de elsőre mitől is az?
Eladott Ország
Miközben látszólag alá-fölé rendelt viszony van, valójában nincs. Egymás mellett, együtt,
egymást kiegészítve élő emberek vannak. Kölcsönös tisztelet van. Harmónia van. Kivételek
persze vannak, mint mindig. Az iskolázott városi értelmiség bizonyos köreiben – szerencsére nagyon elenyésző, de ugyanakkor nagyon irritáló is ez a kör – ilyesmiről szó sincs. Ebben az eltorzult világban kurvák vannak és faroklengető hímek, megkefélhető préda van és lúdtalpas széptevéssel nyomuló vadász. Halálra dugható alkalmazott van és a nő testén kéjesen hörgő főnök. Szomorú dolog ez. Ilyenkor elgondolkodom, hogy aki képes így gondolni egy emberre – akár férfiról, akár nőről van szó, hiszen mindkét nem egyaránt lealjasíttatik – hogyan gondolkodik a szüleiről? Hogy önmagát mennyire becsüli, azt meg sem kérdem, mert már megkaptam a választ.
nemkati
Stohl András messzemenően elítéli a nőkkel szembeni erőszakot. Akkor miért is jelenthetné fel őt valaki? Vagy korábban nem ítélte el, de mostmár igen?

"“Engem tudod hányan jelenthetnének fel szexuális zaklatásért? Hát neked állandóan megsimogatom a válladat, a hátadat, vagy a fenekedet is megfogtam már. És nem tartom zaklatásnak!”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.