Megint sikerült kicsit kozmetikázni a számokon. A magyar államnak minden évben kétszer el kell küldenie egy jelentést az Eurostatnak, amiben részletesen, egy elfogadott közös módszertan alapján beszámol az államháztartás és az adósság alakulásáról; ez az ún. EDP-jelentés. A G7 információi szerint azonban már másfél éve húzódik egy vita a magyar fél és a európai hivatal között, az Eurostat ugyanis 3 fontos tényezőt is át akart sorolni a magyar kormányzati szektorba: - az Eximbankot - az MNB-alapítványokat - a garancialapokat. Az Eurostat egy ideje már korlátozó záradékokat helyez el a magyar EDP-jelentések mellett, amelyekben jelzi módszertani fenntartásait. A garanciaalapok esetében már meg is történt az átsorolás, a szeptemberben elküldött jelentés alapján a 2015-ös deficit 169 milliárd forinttal emelkedett emiatt. Az átsorolás másik sarkalatos pontja az Eximbank, amelynek átsorolása jelentősen megváltoztatná az egész magyar államadósság alakulását. Ez az állami...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Minden vitában előjön, hogy Gyurcsányék a 2006-os választások előtt manipulálták a költségvetés számait. Anélkül, hogy ennek valóságtartalmába belemennék, egy kérdést azért illene mindenkinek feltennie: Ha ez érv volt Gyurcsányék megbuktatása mellett, vajon a mostani kormány mit érdemel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Ez az orbán nem kormányoz,hanem lop,csal és hazudik-csakkk egy pl,ez az EXIM BANKOLGATÁS A FITYISS MAFFIÓZÓK ARANYTOJÁS TOJÓ TYÚKJA!TAO-TAHÓ,na ezt is behazudta,a saját apja kommunizálását sose emlegeti-bányagödörbe való k mind!MÉG HOGY NÉPPÁRT A fityiSS-A GAZDASÁGI BŰNÖZŐK REFORMÁTUS GYÜLEKEZETE-a tíz parancsolat minden stációját bukják naponta tízszer.Nagy bukta vár a mi hazánkra az orbán miatt.
papa.49
Úgy hamisítják a dolgokat, hogy nekik jó legyen, lehet szó bármiről a kontár elkurmány egyetlen adata SE IGAZ !!!
a helység kalapácsa
Nem ellopták, hanem fenyegetőzéssel, zsarolva, útszéli maffiózó módon ELRABOLTÁK a magyar emberek pénzét, a 3 ezer milliárdot.
Még, ha jóra használták volna az ország érdekében, de nem.
Luxus házakat, nyaralókat, gyémántot, meg befektetési aranyat vettek maguknak belőle.

De közben tettek ezzel valamit, a rablásnál is rosszabbat.
Rengeteg ember, akik próbáltak több lábon állni (állami nyugdíj, magán pénztári nyugdíj, önkéntes magánnyugdíj), elvették a HITÜKET, az abban való hitüket, hogy ember módjára élhetnek 40-50 év munka után.
Már azt hallom mindenkitől, amikor szóba kerülnek a nyugdíjas évek, hogy "Úgy sem érem meg."
Vágod, hogy ez mit jelent igazából?
Az orbán kormány nem csak a fiataloktól vette el a jövőt (lebutított oktatási rendszer, külföldre menekülés), hanem az öreggé válóktól is, akik építették ezt az országot.

Ez egy olyan szédületesen ocsmány szemétség, hogy nincsenek rá szavak (sem magyar, sem norvég).

Dugig vagyok gyűlölettel, de nem Soros iránt, hanem azok iránt, akik ténylegesen tönkretették ezt az országot.
bakegya
@a helység kalapácsa: az önhitt mocskot telepítette ránk ORBÁN VICCTOR ÉS ERŐSZAKSZERVEZETE ÉS NEM "SOROS GYÖRGY"!!!-ÉS NAGYON SOKAN KELLENE HOGY LEGYÜNK akik ezeket a bűnözőket leleplezik-minnél gyorsabban és hatékonyan!!!
karma1
Azert nem tudom, hogy az Eurostat miert nem lep fel hatarozottabban, hiszen teljesen hulyenek vannak nezve! Ha en lennek ok, akkor igencsak rakerdeznek, hogy hogy meri a magyar kormany nem betartani az unios eloirasokat, es hogy nem adja meg a valos adatokat.
Igenis, az Eximbankot, meg az MNB alapitvanyokat mind-mind kuszaszem hozta letre, hogy tudja mosni a kozpenzt, szepen forduljon at maganvagyonba, offshore cegekbe, ingatlanba, meszaros lolo/orban fele vagyonba, kuszaszem 100 unokatestverenek a zsebebe...
Magyarorszagon a futyisz teljesen megszuntette a valosagos statisztika-gyartast, nemzetkozi szabalyokat irt at, vagy hagyott teljesen figyelmen kivul azert, hogy ne kelljen bevallani az igazat se a sajat nepenek, se az unionak.
vitya, tudjal rola, hogy ez az egesz katyvasz csak ideig-oraig mukodik, ugy ahogy.
De nagyon hamar a fejedre fog dolni az egesz, es az a baj, hogy nemcsak teged meg a kormanyodat, de az egesz nepedet jatszottad el a sajat erdekedben,...
Szemet allat vagy, akinek a szemetdombon a helye...
papa.49
@karma1: A szomorú ebben az, hogy mire a brüsszeli sóhivatalok a sarkukra állnak addigra az ország már gazdaságilag hozzá lesz csatolva a muszkákhoz, hiszen ha nyugatról nem jön a suska, a cigó megy keletre, a lényeg meg az hogy a nép meg fizetheti az úrat megint egy barom után !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.