Egy nő arról számolt be, hogy édesapjával 18 órát várakoztak a Jahn Ferenc kórház sürgősségi osztálya előtt, mire végre sorra kerültek. A hölgy fotókat is készített az áldatlan állapotokról.

Az RTL híradójában megszólaló nő azt állítja, hogy délután 4 órakor kísérte be apját a kórház sürgősségi osztályára, ahol másnap délelőtt 10.45 – kor kerültek sorra. A várakozás alatt fotókat készített azokról a betegekről, akik a folyóson próbáltak a legfurcsább pozíciókban elaludni, van aki a székeken van aki a földön fekve.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Az összes okostojás kijelentette, még nemzetközi fórumon is, h nálunk világszínvonalon müködik az egészségügy...még jó, h sokan tudjuk, h ez nem így van, de mindenki tudja, mert szavazni is ennek tudatában kellene.
Sok nyugdíjas, értjük??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
Nekem az az érzésem, hogy a Nemzeti Egészségbiztositási Alapkezelő valóban csak egy "alapot" kezel, igy a beteg még csak a látómezejükbe sem kerül!
1magyar
@Nessy: Sokkal egyszerűbb lenne ha minden befizetés maradna a helyén. A laikusok is jobban átlátnák és nem lehetne vele csalni.Legfeljebb hozzátenni. Mert így azt mondhatja bárki, hogy mi a szarra fizettették velem a különböző járadékokat, nyugdíj stb. mire odakerülök, hogy igénybe vegyem kevés van, vagy nincs.
Nessy
@nusika: Aztán kinek a cége, ez a mindenhez értő társaság?
Használt műszer mellé használt személyzetet is vesznek??
CsipkeRózsa
Türelem, éppen ma olvashattuk, hogy megvettek egy területet, ahol épül egy "Kórház a város szélén".
mackoka46
Miért nem vesszük végre tudomásul, hogy az egészségügy pénzét is megfújták.
Ez van, és nem fognak leállni, minden mozdíthatót el fognak lopni, mert bebetonozták magukat az örökkön örökké tartó hatalomba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.