Egy nő arról számolt be, hogy édesapjával 18 órát várakoztak a Jahn Ferenc kórház sürgősségi osztálya előtt, mire végre sorra kerültek. A hölgy fotókat is készített az áldatlan állapotokról.

Az RTL híradójában megszólaló nő azt állítja, hogy délután 4 órakor kísérte be apját a kórház sürgősségi osztályára, ahol másnap délelőtt 10.45 – kor kerültek sorra. A várakozás alatt fotókat készített azokról a betegekről, akik a folyóson próbáltak a legfurcsább pozíciókban elaludni, van aki a székeken van aki a földön fekve.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Az összes okostojás kijelentette, még nemzetközi fórumon is, h nálunk világszínvonalon müködik az egészségügy...még jó, h sokan tudjuk, h ez nem így van, de mindenki tudja, mert szavazni is ennek tudatában kellene.
Sok nyugdíjas, értjük??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ez nagyon durva! Kormányinfóra vigyék már el a fotókat! Kérdezzék meg mi az oka ennek?
Nessy
@1magyar: Unatkozó betegek ülnek a váróban, semmi komoly bajuk!
Oda járnak melegedni, meg beszélgetni!
Nem én hülyültem meg, de volt már ilyen szöveg, amikor a háziorvosi és a szakrendelői zsúfoltságról kérdezték kormányunkat.
Az időpont, az bizony csak a napra vonatkozik! Ha "csak" két - három órát vár az ember, akkor hamar végzett. Ja, időpontot hetekkel előbb kell kérni!
advocat
Kevés az orvos! Aki túlélte majd azokat kezelik.
Nessy
@Horizont: Tudom! Csak azért írtam azt is ide, hogy az időpont sem "életbiztosítás".
Én máshol rugnám őket! Fájdalmasabb, aztán legalább egy hétig jegelhetik!
papa.49
Én beosztanám mindegyiket oda betegszállítónak, takarítónak, eligazítónak, remélem jól pofán is vernék őket a betegek kísérői !!!
Nessy
@papa.49: Azért a fizetésért! Több műszakban!
papa.49
@Nessy: MINIMÁLBÉREN kizárólag, és napi 12 órás műszakban, de csak 8 órát fizetve ahogy ők szokták !!!
lampa laz
Az összes okostojás kijelentette, még nemzetközi fórumon is, h nálunk világszínvonalon müködik az egészségügy...még jó, h sokan tudjuk, h ez nem így van, de mindenki tudja, mert szavazni is ennek tudatában kellene.
Sok nyugdíjas, értjük??
namihami
Azért is hívják sűrgősséginek, mert csak (""csak"") 18 óra a várakozási idő. Normál esetben ez felmehet akár 3 hónapra is.
Egyébiránt, több ""fontos"" emberünk megmondta már, hogy a magyar egészségügy világszinvonalú. És úgy is van, mert azoknak még sose kellett 18 órát várakozni eg-egy orvosi ellátásuk előtt. Tehát, beigazolódott, hogy nincsenek hosszas várakozásaik a rendelőkben.
lampa laz
@Lackó50: ... dehogy, a beteg melegíti a padlót, arról fűtik a többi kórtermet.
justhpeter
@papa.49: A Balog nevű szélhámost se hagyd ki a beosztásból, az is szeret nagyokat mondani az egészségügyről.
Desischado
Ez az egészségügy valódi arca! De balogh meg rétvári patkány azt hazudják, hogy minden okés! Hogy szakadna már rájuk végre a plafon!
kisrigó
Azt még véletlenül sem ismerik el, hogy kevés az orvos, nővér és beteghordó. Csak azt tudják mondani, hogy naponta átlag hány beteget látnak el és magas színvonalon. Igen, fáradtan, sokszor maratoni műszakban, mert kevesen vannak, közülük is lehet beteg pl, egyszerűen nem csukhatják be a "bótot". A q..va anyját a sok programnak, amit kreálnak, ahelyett, hogy létszámot emelnének, hogy emberi körülmények legyenek!
szaboria1
Akkor az a vidéki beteg mit szóljon akinek szakellátásra más városba kell menni hiába kap időpontot van amikor már szólni kell hívják be mert elmegy az utolsó busza is. Ugyan is valamiért már nincs délelőtt rendelés zömében hanem csak délután és a kezdési időpontra nem mindig érkeznek meg az orvosok mert kórházban is dolgoznak.
Van még egy nagyon érdekes dolog ha olyan a beteg akit beteg szállítónak kell oda vinni sok esetben már reggel elviszik és ott hagyják egész estig. Mi is így jártunk már reggel 7 óra előtt jöttek értünk és késő este hoztak haza. Mikor megkérdeztem miért kell egy délutánra tervezett vizsgálatra már reggel elvinni azt a választ adták össze kell szedni a betegeket, hogy a kisbusz megteljen. Igaz így részesülünk az ismerd meg hazád mozgalomba mert a délvidéket körbe járjuk.
1magyar
@Nessy: Az unatkozó betegekről a Gyurcsány kormány idején vélekedtek, mikor a vizitdíjat vezették be. Mondván majd pénzért nem ücsörögnek ott.
csipetke
Na,ideültetném Kósát röpke órácskára,aki azt mondta,hogy majd a migránsok fogják tönkretenni az egészségügyet.Aki ettől jobban tönkre tudná tenni,az igazi művész.A magyar egészségügy elérte a gödör legalját.
Nessy
@1magyar: Ezt manapság is hallottam prominens személytől a tv-ben. Egyébként a vizitdíj nem volt ördögtől való. Az ugyanis helyben maradt.
Arról nem is beszélve, hogy Európában, jártomban,keltemben máshol is találkoztam vele. Egyébként 3600 forinttal zárt az éves fizetés.
Ma nem kevéssel fizetsz többet paraszolvencia címén.
A várólistákról nem is beszélve. Ahol akkoriban három orvos rendelt egy időben, ott ma egy. És az még szerencse.
Igaz, az Alaptörvényben már szó sincs beteg biztosításról, a járulék adóformát öltött, és innen a kormány úri kedvétől függ a betegellátás.
Nessy
@csipetke: Érdekes véleményeket hallana Kósa a már órák óta ott várakozóktól.
namihami
@csipetke: Gondolod??? Ha sikerül nekik a 2018-as választást megnyerni, akkor erre a véleményedre is rá fognak cáfolni.
Viszont építik maguknak a saját kórházaikat, ahol ezek a gondok még hírből se lesznek ismertek.
lampa laz
@Horizont: Nyugodt lehetsz, Isten megbocsájt Neked, mert már annak is tele van a töke ezzel az ótvaros hazug, tolvaj álkeresztény, mocskos bandával, a bíboroserdő(s)vel együtt.
eszegfu
Nekem az az érzésem, hogy a Nemzeti Egészségbiztositási Alapkezelő valóban csak egy "alapot" kezel, igy a beteg még csak a látómezejükbe sem kerül!
1magyar
@Nessy: Sokkal egyszerűbb lenne ha minden befizetés maradna a helyén. A laikusok is jobban átlátnák és nem lehetne vele csalni.Legfeljebb hozzátenni. Mert így azt mondhatja bárki, hogy mi a szarra fizettették velem a különböző járadékokat, nyugdíj stb. mire odakerülök, hogy igénybe vegyem kevés van, vagy nincs.
Nessy
@nusika: Aztán kinek a cége, ez a mindenhez értő társaság?
Használt műszer mellé használt személyzetet is vesznek??
CsipkeRózsa
Türelem, éppen ma olvashattuk, hogy megvettek egy területet, ahol épül egy "Kórház a város szélén".
mackoka46
Miért nem vesszük végre tudomásul, hogy az egészségügy pénzét is megfújták.
Ez van, és nem fognak leállni, minden mozdíthatót el fognak lopni, mert bebetonozták magukat az örökkön örökké tartó hatalomba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.