Fél évvel a választások előtt a lakosság 44 százaléka úgy érzi: jó irányban mennek a dolgok az országban. Az ellenzékből csak Gyurcsányék javítottak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Szokták mondani, hogy nem látja valaki a fától az erdőt!
Nos egyeseknél most is ez a helyzet! Nem tudja, hogy miért nem választják többen az általa nyomott pártot/politikust!
Talán azért, mert a "bizonytalan" vagy "választani nem tudó" esetleg úgy gondolja, hogy az MSZP és a DK a bűnös múltjuk miatt nem választható alternatíva, ha a Fideszt, a mutyitárs Fideszt akarják leváltani. A Jobbik nem felel meg (most ne részletezzük, miért!) az LMP-t meg olyan sikeresen mocskolják (no nem a Fidesz részéről, hanem a magukat "demokratikus"-nak hazudó ellenzéki oldalról), hogy nem tud egyenlőre eléggé megerősödni!
Ugyanez más szemüveggel:

"De az ellenzéki elit nem képes tolvajt kiáltani, mert lóg a zsebéből a saját rablott holmija. Ismerjük a szövegeket, hogy az miért nem volt lopás, de ezek senkit nem érdekelnek. Nevetséges, hogy egy kiépült fasiszta államban négy év alatt nem volt képes az ország értelmes része elkergetni saját ellenzéki vérszívóit, akik a nyakukon ülnek, és most ellenzék néven várják, hogy rájuk szavazzanak.

"Nem fognak rájuk szavazni, hanem inkább a bunkóra fognak, mert jól látják, hogy ennek a pióca rétegnek távoznia kell. A komplett felcsúti hülyét már nem lesz nehéz elzavarni, ha lesznek, akiket becsülni lehet. De amíg ezek itt vannak, addig Orbán azt csinál, amit akar. Soha nem fogják leváltani. Ha lenne valóban demokratikus és tisztességes ellenzéke az Orbán-rendszernek, akkor bűncselekményről beszélnének, az államcsíny miatt bojkottálnák az egész rendszert, lelkifurdalás nélkül konfrontálnának vele, és nem félnének tőle, mert nincs miért. Ha valaki kíváncsi arra, hogy miért nincs igazi ellenzék, miért nem áll a nép melléjük, az kapcsolja be a Klubrádiót és az ATV-t. Akiket ott hall és lát, azoktól undorodnak, és látni sem bírják őket."
nepszava.com/2013/08/velemeny/bartus-laszlo-a-felcsuti-paraszt.html

És ez egy '13-as cikk! Változott azóta valami?
simmering73
Hét éve azt hallom, hogy plafonon a fidesz népszerűsége. Mikor hazudtak ezek? Akkor? Most? Vagy a kezdetektől fogva permanensen? Az viszont elgondolkodtató, hogy a DK növelte népszerűségét. Vajon miért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.