Megnézni meg lehet, hogy kik Orbán Viktor vejének tulajdonostársai az ingatlanos cégében, de ez ettől még titok. Tiborcz István, Orbán Viktor veje és sok nagy üzlet nyertese a hét elején váratlanul interjút adott az Origónak, amelyben bevallotta: „meghatározó” tulajdonrésze van az értékes budapesti ingatlanoktól a turai kastélyig több nagyon értékes épületet is megszerző (és az FBI által is körözött Gaith Pharaonnal is üzletelő ) BDPST Zrt.-ben. Ezt a céget már korábban is hozzá kötötték, többek között azért, mert Tiborcz István fizette ki a 100 ezer forintos illetéket a cég bejegyzésekor.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi családi/baráti összhang

Tartok tőle, hogy nem csak maguktól ilyen találékonyak Őfenesége közelsége inspirálta őket

Az index.hu panaszkodik, hogy a derék Tiborcz átvágta őket (na jó nem ezekkel a szavakkal). Elsőbb arról dohogott, hogy „Eddig senki sem akart valójában utánajárni annak, hogy kik a valódi tulajdonosok, pedig bárki betekinthetett volna a részvénykönyvbe”. Az ezen felbuzdult újságírók gyorsan lehiggadtak mikor a cég vezérigazgatója közölte velük, hogy „A Társaság részvénykönyvéből megismert személyes adatok, így a Társaság részvényeseinek neve, azonosító adataik, valamint az azokból levonható, érintettekre vonatkozó következtetés kezeléséhez, továbbításához, nyilvánosságra hozatalához nem járulunk hozzá, erre tekintettel pedig a megismert adatok a Tisztelt Sajtó által nem kezelhetőek. A Társaság részvénykönyvének bejegyzései közérdekű adatnak nem minősülnek, így a megismert adatokat nyilvánosságra hozni nem jogosult a Tisztelt Sajtó.”
Ügyes, mondaná egy harmadrangú szélhámos, de meg kell mondjam, hogy nem új. Pár éve, mikor a polgiként is regnáló Lolo –t kötelezte a bíróság, hogy mutassa meg a vagyonnyilatkozatát a sajtónak, ő bemutatta a lezárt borítékot! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.