Tarlós István nem tehet mást, kirúgja Földi Lászlót, mivel nyilatkozott a Magyar Időkben a migrációról. A civileket likvidálni szándékozó Földi botrányt kiváltó szavait úgy értelmezi, rosszkor használt egy rossz kifejezést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pistuka és miért nem azonnal! =)) Ez a tetű nem csak szart nagy ívben az utasításodra, de még hencegett is vele! =))
Eladott Ország
Ez a minden biztonságpolitikai szakértők Szaniszló Ference (béke Echo Tv-s pályafutásának
poraira), ez a gilisztára és nem eperre emlékeztető homo sapiens a köztelevízió Migráns1
csatornáján hullatta intellektuális nagysága gyöngyeit a disznók elé. Rég láttam kormányközeli
dilettánst, akinek szégyentelen pofájára ilyen nyilvánvalóan ült volna ki a hátsó szándékokkal
felvértezett gyűlöletnek és a sunyiságnak az a pusztító, ragacsos masszája, ami naponta mérgezi a közélet levegőjét errefelé. Nézzük a nyolc perc legerősebb gondolatait ettől a Nógrádi tanár úr Györgyöt megszégyenítő önjelölt hozzáértőtől, akiről jól jegyezzük meg itt és most, hogy ő volt az, aki a netadó elleni tüntetésről azt mondta: az egy jól szervezett és külföldről finanszírozott akció volt. A megfeneklett, szétlopott, recsegő-ropogó ország hatalmasságai Földi Lászlókkal veszik körbe magukat, akiknek az a feladatuk, hogy állandó harci készültségben tartsák az agyakat, lelkeket. Békeidőszakban háborúznak, és az, hogy már hadifoglyokat is képesek lennének ejteni a Brüsszelnek üzengető népszavazási művelet sikeréért, minőségi fejlődés az eddigi retorikához képest. Miért is? Hogy miközben Földi László bódító baromságait fröcsögi az éterbe és a félelem magvait hinti el az arra fogékony tudatlanok fejében, az elvtársak békésen matathassanak tovább a zsebekben. Ez az ember egy személyben veszélyesebb, mint a kiskunhalasi menekülttábor tokostól, vonóstól. Ennél csak az veszélyesebb, hogy egy inkább elkeseredett, semmint agresszív fellépésből automatikusan háborúra asszociál a kormány fizetett szócsöve. Ez után az uszító előadás után nincs kétségem afelől, hogy ez az ember szemrebbenés nélkül a menekültek közé lövetne bármikor, ha rajta múlna, vagy terrortámadásnak minősítene bármely hatalomellenes megmozdulást. Történik mindez 2017-ban úgy, hogy Magyarországot senki nem támadta meg. Történik mindez azért azért, mert bár fogy a levegő a maffia kormánya körül, még mindig maradt ellopnivaló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.