Gondoljunk csak bele: kikkel osztja meg Orbán Viktor a mindennapjait! Ha elutazik, Szijjártó Péter NB III-as futsal- és sakkbajnok, egyébként pedig izgága bohóc a legközelebbi játszótársa. Esetleg még Habony Árpád, levitézlett koronaőr, félresikerült restaurátor és ajzószerektől elbambult éceszgéber tömi a fejét megállás nélkül hülye ötletekkel. Itthon ott van neki Kósa Lajos meg Németh Szilárd, önálló gondolatuk valahogy még sosem alakult ki. De a főnök biztosan azt is szereti, ha a saját szavait hallhatja tőlük vissza – ha bele nem sülnek véletlenül. Néha a bajszos, búsképű Kövér is fel- feltűnik a szeme sarkában, de abszolút meg tudom érteni, hogy ezerszer inkább az irodájába kéreti az ebédjét, csak ne kelljen őt hallgatnia még a napnak ebben a szent pillanatában is. Kivel áll még szóba? Az ájtatos képű, de amúgy mindig sunyi, idétlenül vigyorgó Balog tiszteletessel, akinek szellemi képességeit bármely talpraesett általános iskolás diák könnyedén túlszárnyalja.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
én nem hagynám ki az ájtatos manó tömjénzsótit, akinek meghalok egy mosolyáért...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus1
én nem hagynám ki az ájtatos manó tömjénzsótit, akinek meghalok egy mosolyáért...
CsipkeRózsa
Ezekkel az emberekkel érzi magát biztonságban, sőt, jól is érzi magát. Ő választotta meg az őt körülvevő embereket, akik feltétel nélkül teljesítik az ő saját, sötét, aljas elképzeléseit.
karma1
A cikk utolso mondatara a valaszom: mert VAN az a penz, amiert erdemes meg 4-8 evig ebben a felhozatalban "gyonyorkodni"

Sajnalni pedig nem sajnalom, mindenki olyan ibolyat szagol,amilyet szakit...
ahonnan orban jott, ott nem is kepzodnek magas igenyek...:o)))
kokopelli
...régi mondás,ami a "főnököt" kielégíti: " Vakok között fészemű az úr",és
mindenki azt kapja amit megérdemel ! ;--)
justhpeter
Orbánt valóban nem lehet a környezete szellemi nagyságaihoz hasonlítani - Roggyant Tóni, RezsiSzilárd, Bolond Miniszter Lala -, mert az ő biológiai összetételét Prof.Habil. dr. Simicska bio-lógus már meghatározta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.