A mi nap az ELÉG nevű vérfideszes oldal furcsa képet tett közzé. Ezen a Momentum elnöke látható azzal a szöveggel, hogy életében még egy napot sem dolgozott, de már miniszterelnök akar lenni. Nem tisztünk megvédeni, hiszen a felvetés akkor is jogos, ha az fideszesek szájából hangzik el. Ugyanakkor tőlük azért elég képmutató! A Fidesz-rezsimek legnagyobb problémája ugyanis, hogy a működtetőinek fogalmuk sincs róla, mi az a kétkezi, vagy bármely épkézláb szellemi munka! Nem tudják, milyen a megélhetésért küzdeni, mert a szocializmus mindent biztosított számukra, mint fiataloknak, a rendszerváltás után pedig rögtön a politikai malomkerékbe kerültek. Hogy érezhetik át ilyenek a hétköznapi emberek vágyait, csalódásait és verítékét? Ők teljesen más társadalmi tudatban érlelődtek Vizsgáljuk már meg a főbb fideszes politikusokat, mennyit is dolgoztak a civil életben. Az információkat a képviselők – sokszor elnagyolt és dátumokkal nem jegyzett – saját parlamenti életrajzaiból és más...

Forrás: amiidonk.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Balfaszék a munkakönyvet is a könyvtárban keresnék, hogy megnézhessék, mi volt az!
lusta
Hogy is megy a fő propaganda? Visszavezetni a munka világába. Milyen igazuk van.
quadrocopter
Balfaszék a munkakönyvet is a könyvtárban keresnék, hogy megnézhessék, mi volt az!
Aki Én
Mindenfajta tapasztalat és gyakorlat nélkül, még egy középvezető sem lehet senki. Nálunk a komplett országot dilettáns, szakmaiatlan, gyakorlatlan, nagypofájú senkik vezetik, akik a civil életben valószínűleg elvéreznének. Meg is látszik a hétköznapokon.
Amikor a bkk média szakembert keresett, olyan komoly feltételei voltak a gyakorlattól a tapasztalaton át, hogy joggal merült fel az emberben, mit keres ott Vitézi ahol van, a bkk élén mindenfajta tapasztalat, gyakorlat nélkül? Ez persze nem jelenti, hogy ne lehetne valaki jó vezető, de ez lutri. Elég volt annyi, hogy autista módon kívülről fújta a menetrendeket, és persze a nemzeti vajda pereputtya. Persze az már nem tetszett, mikor kiderült, hogy okosabb a nagybácsinál.
RonaGyuri
ez egy hazug városi legenda: "Orbán Viktor 1989–1990-ben a Soros Alapítvány ösztöndíjával Oxfordban tanult", amit ő híresztel. Valójában elvben 89.10 és 1990.03-ig vett részt egy tanfolyamon amit a Soros alapítvány szervezett, de az adott időszakban bizonyíthatóan szinte mindig itthon volt. Legfeljebb 3 alkalommal 2 hét volt, amiben akár Oxford-ban is lehetett! =))
bakegya
Ez így volt -és ott is a lépcső alján ücsörgött!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.