Őcsény és Kömlő után van már perbáli agybaj is: három Srí Lankáról érkezett egyetemistát találtak gyanúsnak a lakosok, és rendőrt hívtak izibe’ (mintha amúgy a “migránsok” látványára ez volna az adekvát reakció). A fiatalok azért érkeztek – a világ egyik legnagyobb nemzetközi ifjúsági civil szervezetén, az AIESEC-en keresztül – oly messziről hazánkba (érvényes vízummal), hogy önkéntesként segédkezzenek a Tovább Élni Egyesület perbáli lakóotthonában. Éppen egy napja tartózkodtak itt, mikor már szembesültek a magukat a gyűlöletkampánynak feltétlenül átadó magyar állampolgárok újjáéledt házmesteri reflexével – csupán mert másképp néztek ki, mint amit a helyiek megszoktak.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Agyhalott perbáliak. Nem normálisak azok a magyarok, akik elhiszik Orbán migránhisztáriakeltő, hazug, buta és rendkívül aljas gyűlöletkeltő kampányát. Jól seggbe kellene rúgni ezeket a feljelentgető idiótákat!
papa.49
Beérett a csutigörény ,,vetése,, már kezd országossá válni az idegengyűlölet, az agyhalott barmok között !!!
Nessy
Aztán, ha tényleg segítségre szorulnánk, pl.egy természeti katasztrófa után, a kutya sem jönne a környékünkre! Ha meg jönne, az agyament hívek el sem fogadnák, ha nem fehér bőrű, kék szemű, szőke hajú lenne a segítség nyújtó! Hova süllyedtünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.