Még az óvatosabb becslések szerint is százmilliárdokban mérhető, mennyit utalnak haza Magyarországra. 175 milliárd forintot köszönhet Magyarország a külföldi átutalásoknak – ennyivel több pénzt utaltak 2016-ban magánszemélyek az országba, mint amennyit Magyarországról küldtek külföldre. Az országba összesen 663 millió eurót utaltak, ez 206 milliárd forintnak felel meg, eközben 100 millió eurót, vagyis 31 millió forintot küldtek Magyarországról külföldre. Pedig ez még óvatos becslést jelent: akadnak olyan számítások is, amely szerint hatszor ennyi pénzt küldenek haza valójában külföldről azok, akik Lázár János szerint rabszolgamunkát végeznek Nyugaton.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Klubtag: PISA!!! Olvasásértési gondjaid vannak? MAGÁNSZEMÉLYEK! Egyébként a multik megdolgoznak a pénzükért, nem úgy mint a te derék elvtársaid, akik lopják, köztük előszeretettel a nyugati adófizetők pénzét!
csipetke
Lázár visszafoghatná magát,átgondolhatná,mikor mit mond,mert itthon is rabszolgamunkát végzünk,de töredékét keressük annak,amit külföldön keresnek a magyarok.Itthon is vannak kivételek,akikhez dől a della,anélkül,hogy keresztbetennének két szál szalmát,pl Vajna,Pénztáros Lőrinc,és van még jónéhány ingyenélő...
Klubtag
@RonaGyuri:...köszönöm, vettem és majd ha lehiggadsz , esetleg utánaolvasol, rájössz, hogy nem én vagyok, akire pazarolnod kellene a töltényeidet...de hát most - egy figyelmetlen olvasás következtében - ez lett a sorsom.
eszegfu
@csipetke: U. ezt jutott nekem is eszembe!
Pálinkás Pál
Te büdös tahó táskahordozó...a közhasznúak végeznek rabszolgamunkát nektek!!!
quadrocopter
Ez a büdös bunkó ismét gurított eget a nagy luxusában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.