Az ismeretlen férfi 2017. november 8-án 8 óra 20 perc körül Budapest X. kerületében, egy Kolozsvári utcai lakóház tárolójából egy kerékpárt ellopott.

A férfiről egy biztonsági kamera felvételt készített. A keresett személy 25-30 év körüli, 185-190 cm magas, kopasz férfi. Az elkövetéskor sötét kapucnis felsőt, sötét farmernadrágot, cipőt és hátizsákot viselt.

A rendőrség keresi ezt a férfit, mert kerékpárt lopott

Fotó: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

via Police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Azért ez már röhejes...lassan már azt is sajtóban körözik aki ellop egy zacskó Fruttit..
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Az a röhejes, hogy soha nem publikálnak egy olyan felvételt ahol fel is lehetne ismerni...mert van olyan...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: Ez csak hatáskeltés...semmi más...úgy látszik mintha dolgoznának,közben meg magasról szarnak az igazi húsba vágó kiemelt balhékra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.