A Kúria a Demokratikus Koalíció keresetére jogerős ítéletben kötelezte a felcsúti focialapítványt, hogy közérdekű adatként adja ki, mire költötte a társasági adó terhére kapott támogatásokat. Az alapítványnak és minden, a DK-val hasonló ügyben perben álló sportegyesületnek büntetőjogi következményekkel kell szembenéznie, ha továbbra is megtagadják a hozzáférést a közérdekű adatokhoz. A sportcélú tao-támogatások összege és fölhasználása valamiért Orbán Viktor legféltettebb titkai közé tartozik. A miniszterelnök indítékait nem ismerhetjük, ám azt tudjuk, hogy az október 23-i beszédére hallgatóságot szállító buszok között például jónéhány viselte a felcsúti Puskás Akadémia emblémáját. Joggal merült föl tehát a gyanú, hogy e szállítás költségeit is a támogatásból fedezték. A Kúria ítélete nem csak azért fontos, mert így nem lehet tovább titkolni, hogy a lerobbant egészségügy, a lepusztult oktatás és a kirívóan nagyarányú szegénység hazájában milyen irdatlan összegek és milyen...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Na végre valami pozitív dolog is történik ebben az országban!
Qqberci
@csipetke: Nyugi, változik a bírák kinevezéri rendje, ha jövőre is nyer a gonosz törpe, nem lesz több ilyen renitens ítélet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.