„Férfi felelősség fáját" ültettek Budapest XI. kerületében, Újbudán, a Fegyvernek utca 2-4. szám alatt található füves területen vasárnap. Az eseményen Németh Zsolt azt mondta, a férfiak történelmi szerepe harcolni, megteremteni a család létbiztonságát, küzdeni a nemzet érdekében. Úgy fogalmazott, hogy egy szélsőséges feminista vélekedés szerint a férfiak elnyomják, kizsákmányolják a nőket. Feltette a kérdést: lehet-e úgy élni, hogy az emberiség egyik fele hadat visel a másikkal szemben, normális állapot-e ez? Szavai szerint a faültetést szorgalmazó Férfiak Klubja megfelelő választ adott a feminista megközelítésre, amikor nem ellentámadást indított, nem egy maszkulinista mozgalmat hozott létre, hanem azt mondta, nézzük meg, mely értékek tudnak összetartani egy családot. Beneda Attila hangsúlyozta, hogy manapság is megvan az a felelősségmegoszlás, hogy a nő az otthon biztonságát, harmóniáját teremti meg, a férfi pedig az otthont.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
És mennyi fát vágtak ki a kerületben az elmúlt öt évben??
Érdekes, amikor azt mondtam Életempárjának hogy a férfinek harcolnia kell a feleségéért, akkor közölte, hogy " harcoljon érte a Szkander bég!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Hogy a jó büdös qurva picsába tudnak ennyi faßságot kitalálni abba az istenverte fideszállatkertbe?
Nessy
És mennyi fát vágtak ki a kerületben az elmúlt öt évben??
Érdekes, amikor azt mondtam Életempárjának hogy a férfinek harcolnia kell a feleségéért, akkor közölte, hogy " harcoljon érte a Szkander bég!"
quadrocopter
Piti gagyi pótcselekvés a tátott szájú birkák ámítására!
lampa laz
Bocsánat az előző durva kirohanásért, de az ilyen és hasonló dolgok miatt rettenetesen ki tudok akadni.
Levendula
zsóti mondta, hogy a férfiak pár évtizeddel ezelőtt el tudták tartani a családjukat. Igen, el tudták. Mert akkor nem a fidesz volt kormányon. Ma már akkor sem tudnak normálisan megélni, ha a férj és feleség is dolgozik. Nem véletlenül vándorolt ki több százezer fiatal magyar...
emerencia
@Levendula: Már a Kádárérában sem tudták a férfiak eltartani a nőket. (Kevés volt a kivétel.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.