Hajszálon múlt az állása nemrég, olyan súlyos dolgokat állapított meg vele kapcsolatban egy szupertitkosan kezelt kormányzati átvilágítás. A rendőrség is nyomoz az ügyében, tudta meg az Átlátszó. Mégis Gyutai Csaba, volt zalaegerszegi fideszes polgármester vezetheti azt a miniszterelnökségi tulajdonú állami szervezetet, amely az országos kastély- és várprogram közel 40 milliárd forintos büdzséjét kezeli. Társadalmi célú hirdetés „A büntetőeljárás nyomozási szakaszában a sajtónak adandó tájékoztatásról szóló 26/2003. (VI. 26.) BM-IM együttes rendelet 4. § (4) bekezdése értelmében „A nyomozó hatóság – a 6. §-ban meghatározott kivétellel – nem adhat olyan tájékoztatást, amelynek során a gyanúsított, a sértett, a tanú, valamint a büntetőeljárásban részt vevő egyéb személy azonosíthatóvá válik”. Fenti normára való tekintettel megkeresésére nem áll módunkban válaszolni”. A kacifántos üzenetet a Budapesti Rendőr-főkapitányság írta érdeklődésünkre, hogy mi a helyzet azzal a...

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Polgármesternek is alkalmatlan volt, de hű hordatag és ez a tény felülír minden sarat!
Törvények? Nem érdekes!
namihami
Miért cserélnék le? Ez már bebizonyította, hogy tud lopni. Most álljanak neki, egy újat keresni? És ha elrontják és az véletlenül becsületes lesz? Igaz, akkor nem maguk között kellene keresni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.