Jövő évtől megváltoztatják a lakásvásárláskor érvényesíthető illetékalapkedvezmény, valamint az illetékmentesség szabályait. A Balla György és Kucsák László képviselők által jegyzett törvényjavaslat általános indoklása szerint a kormány határozott és egyértelmű törekvése, hogy a családok minél egyszerűbben és könnyebben jussanak lakáshoz.

Forrás: kiadoalberlet.hu
Feltöltő: olahzsuzsanna
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hogy az a réteg, amelyiknek van még pénze erre, na azok még olcsóbban jussanak ingatlanokhoz. Amíg kereslet van a lakás- és házkiadásra, addig ez fix bevételi forrás lesz. Igaz, nem a pórnépnek.
mackoka46
Mélyen igazságtalan ez a hasra ütés szerinti adóztatás.
kereső
Nem az illeték csökken!,hanem az illetékalap beszámitásának éveit módositja a törvényjavaslat. Ez összhangban áll, a semjén által beterjesztett/beterjesztendő a Nemzeti Eszközalap Kezelő-t érintő törvénymódositással.Volt már erről itt egy cikk a propin.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.