Nem kért bocsánatot a Fidesz a Helsinki Bizottságtól, amiért megsértette a jó hírnevét, most végrehajtást kérnek a civilek. Végrehajtást kértek a Fideszre, mert a kormánypárt nem kér bocsánatot amiatt, hogy megsértette a Helsinki Bizottság jó hírnevét – írta meg a 444.hu. A civil szervezet pert nyert a Fidesz ellen, a bíróság jogerősen úgy ítélt, hogy a párt megsértette a Helsinki Bizottság jó hírnevét. Egy 2015-ös közleményben ugyanis azt állították, hogy a szervezet meghamisított több adatot, a nemzetközi spekuláns pénztőke politikai megrendelését teljesíti, és a menekültügyi statisztikákat is meghamisította. A tárgyaláson aztán egyik állítást sem tudták bizonyítani. A bíróság egymillió forintra büntette a Fideszt, valamint arra kötelezte őket, hogy nyolc napon belül tegyenek közzé nyilvános bocsánatkérést. A kártérítést ki is fizették, de bocsánatot azóta sem kértek, már több mint egy éve, pedig az ítéletet azóta még a Kúria is megerősítette.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
De most valaki árulja már el...ennek mi értelme...a Helsinki bizottság egy ugyanolyan suttyó banda ,mint a fidesz,csak ellenkező előjellel!!!Egyikre sincs szükség.
quadrocopter
@Pálinkás Pál: A törvény nem tesz különbséget, Palika!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Úgy jön ide, hogy tök mindegy milyen - szerinted - suttyó bandákról van szó, a törvény a suttyó bandák között nem tesz különbséget, ergo: lehetősége van a H.B-nek törvényes végrehajtást kérni a bocsika elmaradása tárgyában!
"...ennek mi értelme.." Ez az értelme, no meg az, hogy a rátarti horda gyalogoljon meg nyilvánosan!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: No akkor vezesd le nekem,hogy foganosítasz egy bocsánatkérésre végrehajtást...mert a lóvét kifizették!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: A boicsika- kérést nem foganatosítják,. hanem ítéletében dönt róla a bíróság! Úgy tánik az ítélet része volt a bocsika kérésre kötelezés is! Ismét beperlik a hordát a bocsika kérés elmaradása miatt és ha elmarasztalja ismét a bíróság a hordát, akkor fizet, mint a katonatiszt, mert az behajtható!

-unipub.lib.uni-corvinus.hu/751/1/vt_2008v39n5p27.pdf

-A szerzői jog gyakorlati alkalmazása a digitális online környezetben
books.google.hu/books?isbn=9632951565
id. dr. Ficsor Mihály, dr. Kis Zoltán - 2013 - ‎Law
... megtörténtének megállapítását és az alperesnek a további jogsértéstÌl való eltiltását, az alperesnek a honlapján történÌ bocsánatkérésre való kötelezését kérte ...

-Bíróság által elrendelt nyilvános bocsánatkérés - Érpatak község ...
www.erpatak.hu/index.php?l=1&k=1&cid=65
Bíróság által elrendelt nyilvános bocsánatkérés 2012-06-25. A Bíróság által elrendelt bocsánatkérésre kerül sor Érpatakon 2012. 06. 28-án Dr. Orosz Mihály ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.