Ha a Jobbik képvieselőt tud juttatni az EP-be, akkor nyitva áll az Országgyűlés kapuja is előttük. Az EP választásoknak választói szemszögből nincsen tétje, így radikálisok több szavazatra számíthatnak. Ha egyszer sikerül jó eredményt elérni, akkor a Jobbikot választók elhihetik, hogy a Parlamentbe is bejuttathatják a pártot annak veszélye nélkül, hogy voksaik elvesznének.

Forrás: ctrlma.hu
Feltöltő: azandras
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maugli
Kérdés, hogy a véleményüknek mennyi a valóság alapja és mennyire jótékony hatású, vagy inkább megosztó? Nincs szűkség arra, hogy a jobboldal is megosztott legyen. Jelenleg ha azt mondjuk jobboldal akkor az azt jelenti Fidesz. Ha a jobboldalba bekerül egy megosztó véleménnyel bíró kispárt, az több kárt hozhat mint hasznot. A Fidesz a közelmúltban kezdett távolodni a Jobbiktól, amit jól is tesz, nem kell, hogy alapot adjunk a fasisztázásra
azandras
A Fideszt anélkül hogy a jobbikkal koketálna nyugodtan fasisztázzák! Persze az okot tényleg nem kell megadni.!

De egyvalamire flhívnám a figyelmedet! Mindig a jónak hitt monopóliumok kialakulása okozza a legnagyobb károkat! A Gazdaságban ezt felismertéék a politikában még nem. ! A politikának a közéletnek és demokráciának meg pont az a lényege, hoghy ne egy vagy kettő, hanem több vélemény legyen. A hülyeségeket meg a józan többségnek kell kiszűrnie.

Persze a mai magyar szlogenpuffogtató közéletben ez valóben nehézkes!
zotyo
Felhívom figyelmeteket, hogy most is van egy szélsőséges párt a parlamentben.SZDSZ. a neokonzervatívizmus is szélsőség.
azandras
@zotyo: Igazad van:) de az SzDSZ-re találóbb kifejezés a KÁROS!
charlie
@maugli: a fidesz úgy jobboldali, mint ahogy az mszp balos. éppen olyan elveket hangoztatnak, amik az aktuális pillanatban a legmegfelelőbbek. ezeknek a pártoknak már egyre kevesebb köze kezd lenni ahhoz az oldalhoz, ahová elvileg tartoznak.

Mikor a MIÉP bekerült a parlamentbe összedőlt a világ? dehogy...
azandras
@charlie: Erre írtam azt, hogy "szlogenpuffogtatás"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.