Ha a Jobbik képvieselőt tud juttatni az EP-be, akkor nyitva áll az Országgyűlés kapuja is előttük. Az EP választásoknak választói szemszögből nincsen tétje, így radikálisok több szavazatra számíthatnak. Ha egyszer sikerül jó eredményt elérni, akkor a Jobbikot választók elhihetik, hogy a Parlamentbe is bejuttathatják a pártot annak veszélye nélkül, hogy voksaik elvesznének.

Forrás: ctrlma.hu
Feltöltő: azandras
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
azandras
Végigolvasva van benne realitás! Tényleg bejuthatnak, és a Fidesz táborában rengeteg olyan ember van, aki igazából nem Fideszes, csak úgymond nincs más!
maugli
Kíváncsi vagyok, hogy ez megosztja e majd a jobboldalt. Jelenleg egy jobboldali párt van a parlamentben (Az MDF jobboldali pártból egy köpönyegforgató lett.) most lenne egy szélsőségesen jobboldali, nem tudom jó e... bajba fognak kerülni és másokat is magukkal ránthatnak
azandras
Amúgy ERurópában van egy rakat ország, ahol ilyen pártok mint a Jobbik bent van a parlamentben! Ez nem biztos hogy jó ebben egyetértünk, de ettől még a világ nem dől össze! A lényeg, hogy döntési pozícióban vannak-e vagy sem!

Az is tény, hogy egy csomó dolgot elmondanak amit ma a parlamenti pártok nem!
maugli
Kérdés, hogy a véleményüknek mennyi a valóság alapja és mennyire jótékony hatású, vagy inkább megosztó? Nincs szűkség arra, hogy a jobboldal is megosztott legyen. Jelenleg ha azt mondjuk jobboldal akkor az azt jelenti Fidesz. Ha a jobboldalba bekerül egy megosztó véleménnyel bíró kispárt, az több kárt hozhat mint hasznot. A Fidesz a közelmúltban kezdett távolodni a Jobbiktól, amit jól is tesz, nem kell, hogy alapot adjunk a fasisztázásra
azandras
A Fideszt anélkül hogy a jobbikkal koketálna nyugodtan fasisztázzák! Persze az okot tényleg nem kell megadni.!

De egyvalamire flhívnám a figyelmedet! Mindig a jónak hitt monopóliumok kialakulása okozza a legnagyobb károkat! A Gazdaságban ezt felismertéék a politikában még nem. ! A politikának a közéletnek és demokráciának meg pont az a lényege, hoghy ne egy vagy kettő, hanem több vélemény legyen. A hülyeségeket meg a józan többségnek kell kiszűrnie.

Persze a mai magyar szlogenpuffogtató közéletben ez valóben nehézkes!
zotyo
Felhívom figyelmeteket, hogy most is van egy szélsőséges párt a parlamentben.SZDSZ. a neokonzervatívizmus is szélsőség.
azandras
@zotyo: Igazad van:) de az SzDSZ-re találóbb kifejezés a KÁROS!
charlie
@maugli: a fidesz úgy jobboldali, mint ahogy az mszp balos. éppen olyan elveket hangoztatnak, amik az aktuális pillanatban a legmegfelelőbbek. ezeknek a pártoknak már egyre kevesebb köze kezd lenni ahhoz az oldalhoz, ahová elvileg tartoznak.

Mikor a MIÉP bekerült a parlamentbe összedőlt a világ? dehogy...
azandras
@charlie: Erre írtam azt, hogy "szlogenpuffogtatás"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.