Az energiaipari cégek is egyre nagyobb munkaerőhiánnyal küzdenek, egyre több villanyszerelő szakemberre lenne szükség. A Magyar Elektrotechnikai Egyesület felmérése szerint évente legalább 600 villanyszerelőre volna szükség, 45 százalékkal többre, mint ahány végzős diák jelenleg van.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Ja. lehet is ennyit keresni . A gyerek Állványozóknál sofőr, na de viszi is a dolgokat amikor építeni vagy bontani kell. most,pld. 2890 Eu volt a fizetése. Ja van egy gyerek az is benne van.Azért nem mindegy.
Eladott Ország
A napi alapvetés természetesen változatlanul az, hogy megvédjük az országot, ez itt
migránsmentes övezet volt, van és lesz. Nem leszünk buzik és arabok se. Ahogy hétről-hétre
egyre nagyobb hangerővel készül a kormány Brüsszel és Soros erősödő támadásainak és minden eddiginél brutálisabb nyomásgyakorlásának visszaverésére, úgy kerülnek elő a dübörgő jobban teljesítés szekrényéből a csontvázak. Orbán gazdasági érdekkörei minél inkább megerősödve és megtollasodva hagyják maguk mögött a tegnapi napot, annál nyilvánvalóbbá válik, hogy az agyonhallgatott, szőnyeg alá söpört, vagy éppen elhazudott gazdasági-társadalmi problémák nagyon is léteznek, és a láthatatlan migránsokkal szemben valóban húsba vágnak.
Eladott Ország
@Hellcat: ma, 12:05 Az a kibaszott versenyelőny számunkra, hogy nem kell ellustult nyugati jólétben élnünk, hanem amióta a nyakunkon tapostok a duplájára nőtt a dolgozói szegénység? Ez a versenyelőny? Hogy a lakosság több, mint 40%-a a létminimum alatt él, amit azért töröltetek el, mert amit nem mérünk, az nem létezik? Most akkor nem az van, hogy a Nyugat gazdaságilag összeomolni készül? Nem az van, hogy ha mi nem lennénk, akkor már rég darabokra hullottak volna? Most akkor elismeritkd, hogy a statisztikák kozmetikázása mellett a sok százezer kivándorolt magyar azért kell, mert hazaküldi a pénzt? Nem az van, hogy jobban teljesítünk, nem az van, hogy dübörög a gazdaság, hanem az van, hogy elüldöztétek a magyarokat, akik itt nem tudtak megélni, és most próbáljátok ezt úgy beállítani, mintha ez a lehető legjobb dolog lenne, ami velünk történhetett.
peterkelemen
Sok buta barom van ma Magyarországon, akiknek köszönheti a magyar nép abszolút többsége, hogy Orbán egyáltalán még él. Külföldön már eltaposták volna őket, mint egy férget.
peterkelemen
Ha teszem azt kimenne 1000, de tettre kész ember csak Budapesten már beszarnának. 1000 tettre kész ember pedig további ezreket vonz. 1 millió pedig azonnali választásokat tenne lehetővé, de nem ehelyett a sok idióta vár egy csalászatokra alapozott választásra.
Hellcat
@Eladott Ország: "amióta a nyakunkon tapostok"...tapostok? Isten ments hogy én a nyakadon tapossak...fideszes politikusok nyakára taposnék szívesen mondjuk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.