Aki a Budafok kocsiszín felé jár (ami a nevével ellentétben Albertfalván található) már hónapok óta, egy kívülről késznek tűnő modern vonalú épületet lát, ám egyelőre villamosok nélkül. És ez egy darabig még így is marad. Néhány hete ugyan megjelent az első villamos, hogy birtokba vegye az új…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tegye fel a kezét, aki komolyan csodálkozik

Igazi karakteres matyaros unortodoxia

Egy új-budai portál „Apu, hogy megybe az nagy...” számol be róla, hogy „Közel 6 milliárdért épült a remíz, csak a villamos nem fér be”.
Van ilyen mondaná az ember, csak a dolog úgy áll, hogy manapság csak ilyen van! Legalább is azokban az ügyekben, ahol a derék Tarlós, a kedves rokon-nemrokonynak rittyentett BKK, meg az eleve kétes értékű BKV domborítani szokott! =))
Clavigo
Taps,,,,,,még egyszer mondom,,hölgyeim és uraim,,taps..----ovésön.:))))))))))))))))))))))))))))))) DDDDDDDDDDDDD :)))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.