Kettejüktől az értékeit is elvette a 25 éves, román állampolgárságú vádlott.

Az eset 2017. április 1-jén az esti órákban történt. A férfi az I. kerületi Szent Gellért tér közelében ivott ismerőseivel. Ittas állapotban belekötött a szintén ott tartózkodó öt fiatalból álló társaságba. Odalépett az egyik sértetthez, ököllel orron ütötte. Ettől a sértett elesett, és amikor a mobilján ki akarta hívni a rendőrséget, a vádlott megragadta a torkát, és szorítani kezdte.

Egyedül vert össze öt fiatalt Budapesten a román állampolgár

(Illusztráció: Wikipédia)

Ezután az öt fiatal, hogy elkerülje a további konfliktust, elindult, a vádlott azonban utánuk ment, és mindegyiküket ököllel bántalmazta. Olyan erővel ütötte a fejüket, hogy az egyikük az eszméletét is elvesztette. Két sértettől elvette a mobilját és a nála lévő készpénzt is.

A bántalmazás következtében két sértett súlyos sérüléseket, orrcsont- és arccsonttörést, illetve egyikük koponyazúzódást is szenvedett.

A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség a férfival szemben többrendbeli súlyos testi sértés, valamint kifosztás bűntette, illetve azok kísérlete miatt emelt vádat, amely bűncselekmények törvény szerinti büntetési tételének felső határa – a bűnhalmazat miatt – hét és fél évig terjedő szabadságvesztés.

(ugyeszseg.hu)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ilyenkor nem határon túli magyar ,nagynemzetiek???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@cs.n.: A román ismerősei nem szerepelnek a bántalmazásban, a cikk nem szól róla.
cs.n.
@quadrocopter: Az mindegy, nem erre céloztam. Csak így látatlanban nem tudni, milyen volt a felállás. Lehet, hogy ők is voltak öten, vagy tizen, ki tudja. Nem tudjuk, mennyire fenyegetően léptek fel a társai, semmit nem tudunk az egészről. De az áldozathibáztatás azért megy. Nekem már törték be a pofámat úgy, hogy előtte pár másodperccel még csak sejtelmem sem volt ilyen megtörténhet, minden előzmény nélkül. Volt már valaki ilyen helyzetben, szarrá tört orr-és arccsonttal a saját vérében a földön fekve? Ha igen, akkor tudja, hogy ez nem olyan, mint egy halivúdi film, hogy felpattan az ipse, aztán lekaratéjoz mindenkit. Én csak egyedül voltam, de ez mindegy, lehet engem is hibáztatni, hogy gyáva szarként viselkedtem. Nem kívánom senkinek, hogy ilyen szituációba kerüljön, de legalább a körülmények ismerete nélkül ne ítélkezzünk róla.
quadrocopter
@cs.n.: Mindig a cikk tartalmánál maradjunk, mert a többi csak feltételezés és találgatás.
volvós
...fidesz szavazó volt " külhonból " !!!
Pálinkafőző Rézüst
@cs.n.: ilyenkor román. Ha a szavazata kell, akkor magyar...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.