A Külgazdasági és Külügyminisztérium továbbra is érvényben tartja azt a tavaly kiadott utasítást, amelynek értelmében magyar diplomaták nem ünnepelhettek együtt a románokkal december elsején, a román nemzeti ünnepen. A hvg.hu ezzel kapcsolatos kérdésére a tárca azt felelte, idézzük: Minden utasítás annak visszavonásáig van érvényben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Csizmás Kond: Elvesztettünk egy, általunk is kezdett, igazságtalan és igazolhatatlan háborút és a nyertesek diktálták a békefeltételeket. És azok nem kizárólag a románok, de azok is voltak. A románoknak több eszük volt és a nyertesek mellé állva, ők vitték a díjat.
Amit aztán sikerült megújrázni, mert csak a hülye nem tanul a hibáiból.
namihami
@Csizmás Kond: Másold már ide azt a sort, ahol ezt az ""örvendezést"" olvastad.
De, más dolog az öröm és más a tény. Egy hibás úriosztály ostoba döntéseinek a következménye a mai helyzet. De ennek 100 éve már és a mai, azokat a voksokat váró és azért busásan fizető államvezetés próbálja és erőlteti mindenáron (anyagilag és morálisan is) velünk helyrehozatni.
Akinek célja az erdélyi és egyéb határontúliak keblére ölelése -tegye. De ennek se erkölcsi és pláne ne anyagi oldalát egy három generációval későbbi korosztállyal akarják megcsináltatni.
Már céloztam rá: Kapjanak egy szép dekorációs papírt, hogy ők is magyarok, de ez ne jogosítson fel közülük senkit olyan dolgokba való beleszólásba, amihez se szellemi és főleg anyagi oldalon nem voltak részesei.
Mi az, amivel ebből nem értesz egyet?
Csizmás Kond
@namihami: Te most szándékosan térülsz a propaganda felé ?
Nem kel senkit ölelgetni és főleg nem azt aki a tőled elvett területet ünnepelve barátodnak mondja magát.
namihami
@Csizmás Kond: Olvasd el mégegyszer amit írtam. Nem ölelgetni kell, hanem AKINEK ERDÉLYI HAVER KELL, AZ ÖLELJE A KEBLÉRE. Ez így, ebben a formában ugyebár nem azt jelenti, amit Te írsz.
A terület elvétele is saját hiba volt. Nem kellett volna bűnösen ostoba politikánkkal megadni a sanszot arra, hogy elvehető legyen.
Egyébiránt nézd meg a Nevem Senki című Henry Fonda-Terence Hill filmet, abban tökéletes példabeszéd van erre a szituációra, ami most zajlik ezzel a ""barátság-szituációval"".
Humoros, de minden humornak velős a mondanivalója.
Csizmás Kond
@namihami: K iígy ki úgy...de az az akárki aki a legyőzött ellenségnek kiüríti a zsebeit az egy gazember.
...és ha már politikai tévedésről beszélünk a politika felelőseitől mégsem vettek el semmit...
a szégyen az amikor egy magyar hiszi el ezt a marhaságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.