Vajon kinek érdemes hinni? Egyáltalán hogyan juthattunk odáig, hogy hit kérdése a 112-es központi segélyhívó szám körüli vita? Vajon kinek érdemes hinni? Egyáltalán hogyan juthattunk odáig, hogy hit kérdése a 112-es központi segélyhívó szám körüli vita? Füst gomolyog elő valahonnan, füstszag csapja meg az orrunkat, és nekünk azon kell morfondíroznunk, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszternek vagy a tűzoltó-szakszervezet elnökének és a közösségi oldalak kommentelőinek van-e igaza. Döntenünk kell, hogy a 112-t hívjuk-e, amely rendeltetése szerint továbbítja a megfelelő helyre a hívásunkat. Vagy pedig próbáljuk valahonnan megszerezni – a jó ég tudja, honnan – a helyileg illetékes tűzoltó- vagy mentőszolgálat számát.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem hogy nem csak egy szám, ha nem ez egy produkció

Sőt ha jól belegondolok ez a produkció

A derék mno.hu mai vezércikke „” a 112-es körül kialakult mizéria kapcsán elmélkedik.
Ártunk és qurmányunk és benne kiemelten a derék Lézer Jankó produkciójának állatorvosi lova. Adott az önelégült állampárti vezetés – a létezőben ez attól volt „jobb”, hogy csak a küldetéstudatuk volt meg, de tudták (legalább a lelkük mélyén), hogy nem értenek hozzá – és jól fejlett unortodoxiája, ehhez jönnek a felkészületlen csókosok, amin csak ront, hogy a fírkászok meg keverik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.