Karácsony előtt szabadulhat a 91 éves Repülős Gizi néven ismert veterán besurranó tolvaj. Öreg korára tekintettel nem cellában tölti mostani büntetését, hanem a pálhalmai BV-intézet gyengélkedőjében.

Karácsony előtt pár nappal szabadul ki a börtönből K. Sándorné, vagy ahogy a legtöbben ismerik az országban, Repülős Gizi. 

A Blikk értesülései szerint a besurranó tolvajlás 91 éves matróna számlájára kétszáznál is több bűncselekmény írható, és összesen 17 évet töltött fegyintézetekben eddigi élete során. 

Hamarosan újra szabadlábon lesz Repülős Gizi

Fotó: YouTube/TV2

Legutóbbi, 71 napos elzárását azért kapta, mert nem fizette be a szabálysértései nyomán kiszabott pénzbüntetést. A 71 nap december 21-én jár le. 

A lap szerint Repülős Gizi öreg korára tekintettel büntetését nem cellában tölti, hanem a pálhalmai BV-intézet gyengélkedőjén.

Nagyon kedves, barátságos öreg néni, aki sokat olvas. Minden mozdulatán látszik, hogy otthonos számára a börtönök világa, pontosan tudja, mikor mit kell tenni, milyen szabályokat kötelező betartani. Soha senkivel nem balhézik, az őrökkel nagy tisztelettel beszél, de a többi rabbal sem volt összetűzése

- mesélte a Blikknek egy nemrég Pálhalmáról szabadult rab.

Repülős Gizi saját állítása szerint kleptomániában szenved, amit egy baleset következtében keletkezett agyhártyagyulladás okozott neki még régen. A nő egyébként folyékonyan beszél három nyelven, magyar- és történelemtanár az eredeti végzettsége a Blikk sszerint.

(Címlapi kép: YouTube/TV2)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Ha most már 91 éves és a börtönben is a "gyengélkedőn" volt, akkor remélhetjük, hogy ujra nem "indul be" a hölgy.
anka
- és a helikopteres tónit mikor csukják le??? - az többet lopott mint a Repülős Gizi!
Csizmás Kond
...gazembereket márpedig ne reklámozzanak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.