Folyamatosan megy a szöveg az ellenzéki összefogásról. Steril, teljesen steril a duma. Tulajdonképpen az egész törpék harca. Mindaddig ameddig nem tud Folyamatosan megy a szöveg az ellenzéki összefogásról. Steril, teljesen steril a duma. Tulajdonképpen az egész törpék harca. Mindaddig ameddig nem tud valamelyik ellenzéki párt legalább pariba kerülni a Fidesszel a népszerűségi listákon, addig bármilyen álom az összefogásról, inkább rémálomra hajaz. Ami most zajlik, az tulajdonképpen törpék (értsd: törpepártok) iszapbirkózása annak eldöntésére, hogy melyik a nagyobb törpe, s nem akarják tudomásul venni, hogy az óriási törpe is csak törpe, semmi más. Törpe nem ülhet trónra, akármennyire is akarná ezt képzeletbeli törpeségében.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@quadrocopter: Remelem, a tetanusztol... (Ezt hivjak "neveto halalnak" ugyanis) En elfogadnam azt is...
karma1
Fazekas azt is boncolgatja a cikkeben, hogy tobbet kene a szavazokra bizni,... Hat ebben egy kicsit teved: hogyan lehetne azokra a "szavazokra" (inkabb "nem" szavazokra) bizni a valasztast mindenfele korrdinacio nelkul, akik eletbevago dolgok miatt sem emelik fel a segguket a fotelbol, legalabb a szavazas napjan?
Tul nagy - 42 % - a bizonytalanok, a nem szavazok aranya.
Ilyen szazalekpontnal ezekre egyaltalan nem lehet szamitani, sajnos. Valamelyik partnak - nem a fidesznek! - kellene ezt az aranyt elmozditania az ellenzek iranyaba, az elkovetkezendo 3-4 honapban, kulonben marad orban.
quadrocopter
@karma1: Az ellenzéki töketlenségtől. Ez már nem is röhejes, hanem egyenesen siralmas.Úgy tűnk, csak azért küzdetgetgetgetnek hogy bejussanak a parlamenti melegre, elüldögéljenek a Nagy Pénzért!
A Genyó meg lassan nyíltan bevezeti a kijárási tilalmat!
karma1
@quadrocopter: Azt meg nem meri, mert azt erosen meg kene magyaraznia az Unionak...:o)
quadrocopter
Várd csak ki, amilyen mocskos hatósági trükkel nekiment nyíltan a Jobbiknak, a kijárási sem várat sokat magára egy ilyen generált "terrorhelyzetben"!
karma1
@quadrocopter: Ezert beszelt "forro oszrol", de mar olyan gyava volt, hogy nem merte meglepni ezt a provokaciot, mert a TEK olyan bena, hogy ebbe is belebukott volna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.