Több mint fél éve függesztették fel a letelepedési kötvényprogramot, de a Bevándorlási- és Állampolgársági Hivatal csak most közölte a végleges adatokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha nagyon poenos akarnek lenni, akkor orban helyeben fognam ezt a vegso osszesitest, es elvinnem megmutatni az Unionak, hogy "latjatok? En ilyen jo fiu vagyok, nem 1294, hanem 19885 menekultet engedtem be Magyarorszagra.
(Igaz, ekkor viszont el kellene azt is ismernie, hogy ezeket az embereket nem ellenorizte le, viszont olyan utazasi papirokat adott a kezukbe, amivel azok raszabadulhattak Nyugat-Europara...:o)))
justhpeter
@karma1: Vagyis elismerné, hogy ez az ő magánüzlete volt.
karma1
@justhpeter: Nana, ezert nem is le'pi meg,... :o))) Pedig sok b@szogatast megsporolna, hiszen egy csomo eljarast pont ezert inditanak az orszag ellen... De ez hulye, es nem talalja meg a kiskaput. (Azt nem tudom, hogy annak idejen miert adott papirt is a kotveny melle, hiszen az allando letelepedesi papirral egyaltalan nem jar orszagelhagyasi papir, legalabbis nem nyugatra. Azt hiszem, ezzel a huzasaval akart kivanatosabb lenni a befektetoknel, mint az olcsobb konstrukciok, akik raadasul ellenoriztek is, igaz, ok csak 250 ezer eurot kertek, )
Mert a kotvenyekre ra lehet fogni, hogy az egy gazdasagi, penzugyi lepes volt, de a mindenre feljogosito utlevelek - amik raadasul az illeto elete vegeig szolnak, nem csak 5 evre! - az meg ugye nemzetbiztonsagi kerdeseket is felveto allamigazgatasi intezkedes volt...
Nessy
Arról nem is beszélve, hogy az 1294 menekült befogadásáért az Unio fizet, és nem állítanak pellengérre, ezért majd húszezerért mi fizetünk, kamatostól! Arról nem is beszélve, kiket szabadított Európára, tisztelet a kivételnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.