Az Állami Számvevőszéki vizsgálat miatt írt kemény hangú nyílt levelet Vona Gábor Jobbik elnök Orbán Viktor miniszterelnöknek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ebben a témában teljesen egyetértek Vonával!!! És ez a tüntetés nem a jobbikról szól! Ez orbán gazemberségéről, hatalomvágyáról, diktatúrájáról szól. És ez ellen kell tiltakozni. És igenis minden ellenzéki pártnak és józan gondolkodásó magyarnak ott a helye a tüntetésen. A meteorológia által jelzett vihat nem a tüntetést fogja elfújni, hanem annak okozóját!!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
@Eriksson: Tehát a Fidesz 2014 évi bulija az akkor még harcostárs Simicskával rendben volt,azon nincs kiakadva.Csupán ez a probléma. Magának nem.Értem.
Edmond Dantes
@Shikari: Gyenge ez, mókuci! Tapintatból nem akartam hülyeséget írni,bár így most pongyolán fogalmaztam.
Eriksson
@Edmond Dantes: Engem ez az oldala nem érdekel. Egyetlen dolgot jegyeztem meg, hogy egy pártelnök nem lehet ekkora tahó.
A másik amit meg akartam említeni, hogy Vona ezzel a húzásával jogtalan előnyt húzott be, a többi párt hátrányára. És még neki áll feljebb ezzel az ordenáré szöveggel.
Ennyire nehéz ezt felfogni?
Edmond Dantes
@Eriksson: Pedig pont amiatt áll a bál,a dolog azon oldala miatt,ami magát nem érdekli.Ezt valóban nem tudja,vagy nem akarja felfogni? Amikor pedig tahó pártelnökről beszél,akkor feltételezem,hogy arra is gondol,aki egy tárgyszerű,de kényes kérdésre azt válaszolja a magyar parlamentben cinikusan,hogy :Boldog karácsonyt !,majd a frakciója röhögése kíséretében elégedetten leül.
Eriksson
@Edmond Dantes: Elismerem, hogy egy egyszerű észrevételbe ennyi mindent bele lehet magyarázni. Kizárólag hozzáállás kérdése.
Aki Én
@Shikari: ...te elkeserítően ostoba vagy :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.