Rogán Antal nem indul jövőre egyéniben az V. kerületben, mert a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter Orbán Viktor kampányát irányítja majd. Most kiderült, hogy ki lesz az utódja

Most eldőlt, hogy Hollik István lesz Rogán utódja a Belvárosban.

Ezt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke jelentette be a kormánypárt országos választmányának szombati ülésén.

Hollik 2014-ben a közös pártlistán még csupán a 158. helyen szerepelt, országgyűlési képviselői mandátumot 2015-ben szerzett Papcsák Ferenc távozása után.

Kiderült ki lesz Rogán utódja

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Korábban felmerült, hogy Böröcz László, a kerületi alpolgármester, a Fidelitas elnöke lehet indulhat Rogán helyett, majd Dömötör Csaba, a kabinetiroda parlamenti államtitkárának neve is megjelent a sajtóban.

Semjén arra is kitért az ülésen, hogy szerinte "Brüsszel kettős bűne miatt" veszélyben van a keresztény civilizáció, az egyház-, család- és nemzetellenesség tudatosan rombolja a keresztény értékeket. A másik bűn a "migráció megszervezése", mely Semjén szerint inkorrekt a bevándorlást elutasítókkal és magukkal a migránsokkal szemben is.

(HVG)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Hol-lik, hol nem lik... Ez legalább már be van járatva Vazelin terápiával...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Remélem, Juhász Péter nyeri a választást ebben a körzetben.
cs.n.
Ja, aszittem, kapásból a kabinetirodába rakják Rogán helyére. Igazán megérdemelné, a segghülye seggnyaló papagájoknak ez kijár. Elvégre Szijjártóból is minisztert csináltak.
namihami
Ezen hír hallatán máris csupa örömnek tűnik az élet az ötkerbe.
Persze, ne feledjük a Koptertóni is az ottlakók találmánya volt. Hát most emeltek a nívón...már a jelölés is csillagászati zenitnek látszik.
dr frédikántor
össze lehet téveszteni a migráncsokkal a szakála miatt
Eladott Ország
Nemrég még kopasz volt, de már serken a haj Hollik István feje tetején: a gyakran szereplő KDNP-s politikus plasztikai műtétre is hajlandó volt azért, hogy jól nézzen ki. Az ár változó, hiszen a beültetni kívánt haj mennyiségétől is függ, és csak olyan emberen végezhető el, akinek még van saját haja. Ami biztos, hogy akár egymillió forintot is kóstálhat egy újraélesztett hajkorona. Hiába az okos fej elhagyta a buta fejet. Felháborító, hogy a KDNP-s Hollik István kiszáll a jól fűtött kocsijából, majd sajtótájékoztatóján azokat a civileket gyalázza, akik segítenek az elesetteken, akik jobbá teszik a magyar társadalmat
www.facebook.com/momentum.mozgalom/videos/985834841558331/
dr. prédikátor
@dr frédikántor: Téged meg egy rakás szarral!!!
quadrocopter
Fú, wazze, hozattam egy karton sört, mert a címről azt hitem, feldobta koszos talpait ez tetű!
quadrocopter
A belváros világítását meg kell erősíteni, egy kupac sötétség lesz ott, hatalmas szaros nyelvvel!
volvós
Hol-lik, hol nem lik... Ez legalább már be van járatva Vazelin terápiával...
Jozefina
"Semjén arra is kitért az ülésen, hogy szerinte "Brüsszel kettős bűne miatt" veszélyben van a keresztény civilizáció, az egyház-, család- és nemzetellenesség tudatosan rombolja a keresztény értékeket. A másik bűn a "migráció megszervezése", mely Semjén szerint inkorrekt a bevándorlást elutasítókkal és magukkal a migránsokkal szemben is."
Szerencsétlen semmi zsóti már nem tudja követni, hogy mit beszél. Miért csökken a kereszténység Magyarországon? Mert semmirekellő, sunyító főpapjaik vannak, akik az ügynöklistával zsarolhatók. Egy-két főpap van, akik igenis hallatják ma szavukat és a békéért szónokolnak. Bajer a pápát küldi el a sunyiba és a KDNP kussol, nem szól semmit! Vagy akáe Erdő bíboros úr? Ilyenkor hol vannak. Hát ezért csökken a kereszténység és ezért keresztelkednek kevesebben!!!
papa.49
Milyen ,,nagyszerű érzés,, hogy a tonyo után egy másik barom rongálja tovább a kerületet ahol születtem, és felnőttem !!! Takarodjatok a náthás picsába a kerületből tolvaj, lopós gecik !!!
dr préditákor
@dr. prédikátor: Soha ne vegyél be ugyanaznap este altatót és hashajtót is mert úgy jársz ahogy most jártál
dr. prédikátor
@dr préditákor: te meg vedd be a csődőr faszát, oszt addig kussolsz!!! Buzi geci!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.