A két párt külön listát készít, de mind a 106 körzetben csak egyikük állít egyéni jelöltet. Az MSZP és a DK miniszterelnök-jelöltje is Karácsony Gergely lesz, aki viszont nem fog szerepelni a listán és pártja, a Párbeszéd sem indul pártként a választáson.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Karácsony és annak az egyik vezetője (Szabó Tímea) 2014-hez hasonlóan most is eladta magát.
A párt nem indul, ezzel szembeköpték azokat a Párbeszéd párttagokat, akik az elmúlt 4 évben bíztak Karácsonyékban!
Béla333
Ha a Párbeszéd még csak el sem indul, akkor nem úgy néz ki, hogy Karácsony és Szabó Tímea egyéni karrier építése kedvéért képesek mindent feláldozni?
Nem érdekli őket, hogy hányan dolgoztak csak azért, hogy a Párbeszéd előrejusson?
Akkor ennek a fényében lehet értékelni azt a mocskosságot is, amikor az LMP-t szakították szét a saját egyéni ambícióik miatt!
Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy egy önző, csak a saját biztos pozícióiért harcoló szűk csapat maradt a Párbeszéd romjain!
Értékelje mindenki a Karácsony-Szabó Tímea-Jávor egoista csapatot ahogy cselekszenek!
JAJMÁR
@Béla333: Nem, ezt nem hiszem. A Karácsony "csak" mini.jelölt. Amit nem valószínű, hogy meg is nyer, de azért ne zárjuk ki. Amennyiben nem nyer, semmit se nyer.
Béla333
@JAJMÁR: 21.05
De ha tényleg igaz, ami a cikkben szerepel: A Párbeszéd nem indul pártként a választáson,
ez csak azt jelentené, hogy Karácsonyéknak a párt többi tagja nem számít, csak a saját jövőjük! Neked nem ez jön le?
JAJMÁR
@Béla333: Nem. Sajnos semmiképpen se érné el a párt az 5 %-ot, csak szavazókat vonna el a többitől. Ezért nem indulnak.
Béla333
@JAJMÁR: 21.39
De hogy az egyik héten összefognak az Együttel, hogy aztán néhány hét múlva meg felrúgva ezt a szövetséget, összeálljon az MSZP-vel a biztos bejutás érdekében?
Nem lehet követni Karácsony ingadozását...
JAJMÁR
@Béla333: Én se értem, vagyis kapisgálom... nagyobb esélyt lát ezzel az összefogással a kormányváltásra, mint az Együttel. Nekem egyébként szimpibb az Együtt, mint a dk, vagy mszp, de a többség nem így gondolkodik. Az LMP-t pedig még mindig a legjobbnak tartom, de arra fogok szavazni, akik a legesélyesebbek lesznek április elején. A kormányváltás a fontos, nem a pártok. valahogy így gondolkodhat Karácsony Gergely is? :))))
JAJMÁR
Hallottam egyébként a MolnárGyulától, hogy lehetséges egy miniszterelnök jelölti vita, ha az Együtt is indít... Az lenne a legjobb! A Szél Bettit alkalmasabbnak tartom, mint a Karácsonyt, bár őt is bírom, de szerintem még nincs elég tapasztalata. A Szél "dörzsöltebb" :)
Béla333
@JAJMÁR: 21.52
Ne légy naív! Karácsony az Együtt vezetőinek nyilatkozata szerint is azért döntött a szakításban és az MSZP mellé való felsorakozásban, mert így látja egyedül annak a lehetőségét, hogy túléljék a 2018-as választásokat.
Pontosan ugyanezek az indokok miatt döntöttek úgy 2013-ban, hogy szétszakítják az LMP-t és beállnak Bajnaiék mögé! Akkor az tűnt nekik biztosabbnak a Parlamentbe való bejutáshoz!
Most meg az MSZP listás helye!
Nehéz szembesülni azzal, hogy a szimpatikus, szerény, szemüveges fiatalember egy szimpla megélhetési politikus! Aki képes az aktuális szövetségeseit hátra hagyva azonnal egy másikat keresni, ha az érdekei ezt kívánják!
JAJMÁR
@Béla333: Nem értek egyet ebben. Minden párt taktikázik, azzal nincs baj, ha a cél jó. A Karácsony Gergely ezzel a jelöltséggel csak veszíthet. Ahhoz valami csoda kellene, hogy ne így legyen.
Az ő helyében én nem vállaltam volna a jelöltséget. Pláne nem azzal a párttal, pártokkal, akik egy jelölt karaktergyilkolását végignézték, előmozdították, ki-ki a maga módján. Az biztos, hogy én, nem fogok összeesküvés-elméleteket kitalálni, és "lőni" rá, mert valakiknek ugyanazon az oldalon ez tetszene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.