A két párt külön listát készít, de mind a 106 körzetben csak egyikük állít egyéni jelöltet. Az MSZP és a DK miniszterelnök-jelöltje is Karácsony Gergely lesz, aki viszont nem fog szerepelni a listán és pártja, a Párbeszéd sem indul pártként a választáson.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Béla333: Nem. Sajnos semmiképpen se érné el a párt az 5 %-ot, csak szavazókat vonna el a többitől. Ezért nem indulnak.
Béla333
@JAJMÁR: 21.39
De hogy az egyik héten összefognak az Együttel, hogy aztán néhány hét múlva meg felrúgva ezt a szövetséget, összeálljon az MSZP-vel a biztos bejutás érdekében?
Nem lehet követni Karácsony ingadozását...
JAJMÁR
@Béla333: Én se értem, vagyis kapisgálom... nagyobb esélyt lát ezzel az összefogással a kormányváltásra, mint az Együttel. Nekem egyébként szimpibb az Együtt, mint a dk, vagy mszp, de a többség nem így gondolkodik. Az LMP-t pedig még mindig a legjobbnak tartom, de arra fogok szavazni, akik a legesélyesebbek lesznek április elején. A kormányváltás a fontos, nem a pártok. valahogy így gondolkodhat Karácsony Gergely is? :))))
JAJMÁR
Hallottam egyébként a MolnárGyulától, hogy lehetséges egy miniszterelnök jelölti vita, ha az Együtt is indít... Az lenne a legjobb! A Szél Bettit alkalmasabbnak tartom, mint a Karácsonyt, bár őt is bírom, de szerintem még nincs elég tapasztalata. A Szél "dörzsöltebb" :)
Béla333
@JAJMÁR: 21.52
Ne légy naív! Karácsony az Együtt vezetőinek nyilatkozata szerint is azért döntött a szakításban és az MSZP mellé való felsorakozásban, mert így látja egyedül annak a lehetőségét, hogy túléljék a 2018-as választásokat.
Pontosan ugyanezek az indokok miatt döntöttek úgy 2013-ban, hogy szétszakítják az LMP-t és beállnak Bajnaiék mögé! Akkor az tűnt nekik biztosabbnak a Parlamentbe való bejutáshoz!
Most meg az MSZP listás helye!
Nehéz szembesülni azzal, hogy a szimpatikus, szerény, szemüveges fiatalember egy szimpla megélhetési politikus! Aki képes az aktuális szövetségeseit hátra hagyva azonnal egy másikat keresni, ha az érdekei ezt kívánják!
JAJMÁR
@Béla333: Nem értek egyet ebben. Minden párt taktikázik, azzal nincs baj, ha a cél jó. A Karácsony Gergely ezzel a jelöltséggel csak veszíthet. Ahhoz valami csoda kellene, hogy ne így legyen.
Az ő helyében én nem vállaltam volna a jelöltséget. Pláne nem azzal a párttal, pártokkal, akik egy jelölt karaktergyilkolását végignézték, előmozdították, ki-ki a maga módján. Az biztos, hogy én, nem fogok összeesküvés-elméleteket kitalálni, és "lőni" rá, mert valakiknek ugyanazon az oldalon ez tetszene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.