Néhány csípős megjegyzés kíséretében osztotta meg Facebook-oldalán Botka László a Magyar Nemzet cikkét arról, hogy Szita Károly kaposvári polgármester a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnökeként összefogást hirdetett a polgármesterek között az illegális bevándorlással kapcsolatos hírek miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Mit erősködik ez a sunyi "Krakus" spicli?
Öcsényben is visszaválasztották régi polgit, pedig nem titkoltan utasította el a helyi alkoholisták menekült-ellenes nyöszörgését!
nezelodo
Szita szita péntek szerelem csütörtök, dobszerda... Most éppen a fideszbe szerelmes... Jobb félni, mint megijedni! Hahaha! Akkor is ezt vallotta amikor amikor aláírt a beszervezőtisztnek, az előző rendszerben, és gondolom grafomániás lett, és írt és írt,és írt. Biztos azzal bomlasztotta a rendszert, belülről. Lehet, hogy most is azt teszi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.