Az előre beletáplált program miatt a szóvivő csak egy előre lefektetett mondatot tudott ismételgetni. Ezt az okozta, hogy nem volt mit mondania arra, hogy a Fidesznél még csak le sem ellenőrizték a nyilvánvaló külsős segítségeket, míg a Jobbikot úgy bírságolták 662 millióra, hogy ők maguk sem tudták, milyen alapon teszik.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Egyértelmű a politikai motiváció ez az ősbarom meg kísérletet tesz, hogy a mocskos sunyítást elmagyarázza...birka szinten!
RonaGyuri
ez semmi:

Csak egy kicsit rosszabb mint a Tanúban

A derék oriho.hu adja közre a politikától független ÁSZ elnök hablatyát

A derék pártkatona Domokos elvtárs szerkesztett változatban is tud versenyezni az ATV-ben egyenesben remeklő alvezérével. Mármint a bugyuta arrogáns hazudozás kategóriájában.
Természetes a Jobbik ügy párt-független olvasatáról van szó. Ő is előadja, természetesen forrás nélkül, hogy „hatósági megkeresésre” ugrottak és a többi pártnál nem kaptak ilyet! =))
Persze a hatóságot – a teljes átlátható működés jegyében - ő sem volt hajlandó megnevezni, nem mintha derék fírkász nagyon kapacitálta volna.
Az irkodmány pikantériáját és arrogáns pofátlanságát nagyban emeli, ahogy a derék elnök reagált arra kérdésre, hogy „Ha véget ér a teljes ellenőrzés, akkor az ÁSZ nyilvánosságra hoz-e minden dokumentumot?”.
„Minden jelentésünk nyilvános, így természetesen ezt is publikáljuk majd a honlapukon. Tartalmazza majd a párt észrevételeit, és az azokra adott válaszainkat is.”
Na most fijjej Wazze, mert a derék fírkász kérdezett egyet: „A plakátszerződésekre vonatkozó dokumentumokat is nyilvánosságra hozzák?”.
S a válasz: „Azoknak nem az ÁSZ az adatgazdája, hisz mint mondtam hatósági jelzés alapján jutottunk hozzá.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.