A körülötte lévő földek a miniszterhez és családjához köthetők, de vannak még furcsa körülmények: "... a vadászkastély olyan 3054 négyzetméteres területen fekszik, amelyet teljes egészében Lázár János édesanyjának 1,8 hektáros földje vesz körbe – bizonyára az épületegyüttes is csak úgy közelíthető meg, ha az oda tartók átmennek e területen; a miniszter édesanyjához ugyanabban az évben került a föld, amikor Kulik megvette a vadászkastély területét; az épületek környezetében további két olyan földrészlet van, mely Lázár édesanyjáé, ezek 2015-ben és 2016-ban kerültek a nevére; Lázár Jánosnak is van olyan földbirtoka, amely majdnem szomszédos a kastéllyal; és a két fia nevén is van ott egy földrészlet. "...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Megint hazudtál Dzsoni?
Anyucinak mi a pélóból futja erre, hisz a piacon tojást árul!
grincss
Megint hazudtál Dzsoni?
Anyucinak mi a pélóból futja erre, hisz a piacon tojást árul!
papa.49
A táskahordozó orra nem véletlenül akkora amekkora NAGYON SZERET HAZUDOZNI A TETŰ !!!
justhpeter
Mit akartok ? Jani elment parasztnak, annak meg kell a föld. A kastély meg ugye a földön van. Vagy később majd nyomorogjon a miniszteri nyugdíjból ?
kisrigó
Ja, mert anyuka nem "közszereplő", tehát megveheti a előbb utóbb a kastélyt is. Az nem gond, hogy nem tud róla, hogy tulajdonos lett, jó ára van most a tojásnak! Hajrá tyúkok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.