Még az új portálunk indulásakor jelent meg a cikkem, amelyben csalódott fideszes pártalapítókra hivatkozva írtam meg, hogy Orbán már 1987-ben is gazember volt. A szerverünket, pontosabban azon belül konkrétan ezt a cikket olyan heves támadás érte, hogy a biztonság kedvéért kénytelenek voltunk magát a cikket eltávolítani és a portált egy másik szerverre átköltöztetni. Azért arra igen büszkék vagyunk, hogy az illiberális pártállam ennyire fontosnak tartotta a cikkünket, amelyet most itt ismét közzéteszünk:

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
"Orbán már 1987-ben is gazember volt"
Semmilyen kétségem nincs ezzel kapcsolatban. Az eltelt 30 év alatt csak rosszabbodott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A nyílt, szégyenérzet nélküli lopás Magyarországon nemzeti érték. Lopjatok csak szépen, ahogy a csillag megy az égen, és áltassátok magatokat azzal, hogy a láthatatlan Soros, a háttérhatalmak és Amerika eltereli majd a híveitek figyelmét arról, hogy éhesek és éljetek abban a hitben, hogy szerintük is felemelően szép magyar hagyomány az, hogy a király a Várban dorbézol, miközben a nép nyomorog. Hitessétek el magatokkal, hogy csak idióták és
félnótások a ti bálványimádó szavazóitok, akik gyűlölik, ha a gyerekük jól van lakva, ha normális képzést kap és nem kell belehalnia a magyar egészségügy középkori állapotaiba.
Magyarázzátok el magatoknak, hogy az egyharmadnál erősebb kétharmad nem létezik és a nemzeti értékekre hivatkozva az idők végezetéig leszarhatjátok a többséget alkotó emberek véleményét, mert a gyűlölködés, háborúzás felülír minden más emberi szükségletet. Hazudjátok magatoknak, hogy aki eszelős ámokfutásotokat támadja, az nem a korrupciót, hanem a nemzeti értékeket támadja. És hitessétek el magatokkal, hogy bőven elég a totális agyhalottakat izgalomban tartani, mert az ő hátukon megéltek, mint a jég hátán. Sokszor
elmondtam már, újra elmondom: nem fogtok. Ahhoz már túl sok emberbe, társadalmi csoportba beletapostatok. És még mindig nem vagytok hajlandóak abbahagyni.
Eladott Ország
A családi maffia vezére mára elhitte, hogy kizárólag a lopásra kapott felhatalmazást zsinórban kétszer egymás után.Napról napra egyre világosabb, hogy ez a hányingerkeltő nyitott könyv, ez a plebejus, vagyontalan isten átka, akit agyba-főbe vert az apja gyerekkorában (akit szintén Győzőnek hívnak), örökös frusztrációjában elveszítette azt a mércét, ami megállj-t parancsolhatna minden napra jutó aljasságainak. Ennek az egész családja közpénzből él, az európai támogatások úgy ömlenek hozzájuk, mintha nem lenne holnap, minél hangosabban ócsárolja Viktor a kizsákmányoló Uniót, annál kövérebbre hízik a családi kassza. Az egy Viktorra jutó két Győző lassan kevés ahhoz, hogy hordják, lapátolják, vasvillával forgassák a milliókat, százmilliókat, milliárdokat. Ha ezek 13-an lennének testvérek, akkor annyi a háttérben meghúzódó senkiházinak kellene vállalkozás, föld, kastély, jacht, összkomfortos, kacsalábon forgó palota. A műkincseket hagyjuk, az erdőszéli putri faláról nem ragadt rájuk semmiféle
kultúra iránti igény. Amíg van ember, aki elhiszi, hogy érte lopnak, hogy rendben van, hogy mindig ugyanazok nyernek, hogy a nemzet felemelkedését szolgálja, hogy Orbán Viktor rokonai állnak még az egymásra halmozott csemegekukorica konzervek mögött is, és hogy egy országot igenis nemzeti megfontolásokból térdre lehet kényszeríteni egy pofátlan família
gazdagodása érdekében, addig ez lesz. Hol egy Anikó, hol egy idősebb Győző, egy fiatalabb Győzike, vagy egy sajátlábas Ráhel. És nem fogják abbahagyni. Soha. Önszántukból a büdös életben soha.
Manhattan
@Eladott Ország: Én már '87-ben is megmondtam, hogy ez egy nagypofájú, tehetségtelen, szélhámos, csak a hatalom átvétel érdekli, az ország, az emberek sorsa, huszadrangú kérdés számára! Mindenki (szinte mindenki) hülyének nézett és szerintük nem tudtam felfogni mit akar Orbán! Sajnos feltudtam! Épp erre számítottam! Soha nem szavaztam rá és a bandájára, de rengeteg embert megvezetett!
advocat
Mit várunk egy olyan embertől aki vele jót tett, most már csak ócsárolni tudja? Soros csinált belőle embert - politikust. Sajnos néha a zsidó is tévedhet.
Simicska eddig pénzelte. De! Most már megáll a saját lábán is. A gázszerelő a nagyját nála hagyja. Mert ugyan csak 800.000-re van. Bankban. Magyarországon. Node az emírségek bankjai? Ott még nem kíváncsiak a tulajdonosra. Egyenlőre.
kokopelli
@advocat:... ez a különbség! Az amiknál mindenki tudta,hogy a "szaudi"-s a Bush csa-
láddal haverságban voltak,és meg is írták!..ugyanis Osama családja még a WTC-támadás
délutánján elrepült az USA-ból,holott a repterek már zárva voltak! ;-)
(ha az emírségek a barátaid,úgy ellenségre már nincs is szükséged? ;-))))
kokopelli
@kokopelli: ajánlom Eric Laurent : "A bush család háborúi"-t !
-O.Bin Laden (mudzsahidin) mellett Afganisztánban
-Irak felvegyverzése Irán ellen
-Kuwait mellett Irak ellen
-majd a koholt megtámadása Iraknak
-családi bankkapcsolat a szaudikkal...stb!...tudnék még pár könyvet ajánlani! ;-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok