Be vagyok kerítve. Elől, hátul, oldalt, mindenütt ingatlanbonyodalmakkal szembesülök. Lendvai Ildikó: Be vagyok kerítve. Elől, hátul, oldalt, mindenütt ingatlanbonyodalmakkal szembesülök. Az ablakon kinézve rálátok arra az egész háztömbnyi, banki csodapalotára, amit még az első ciklus kormányától kapott meglévő székházán felül felesben a Fidesz és az MDF. Egy percet sem töltöttek benne, rögtön eladták. Rossznyelvek akkor a sajtóban azt rebesgették, a pénz egy része Simicska jóvoltából valahogyan az Orbán-bányák induló tőkéjévé vedlett át.. Előttem ez a hatalmas épület, mögöttem viszont a tévéhíradóban éppen azt mondják, több ellenzéki pártra rótt a választás előtt serény munkába kezdő ÁSZ többmilliós pénzbüntetést, mert noha már eddig többször rendben találták, véletlenül most jöttek rá, hogy szerintük túl olcsón bérelnek irodát. Ezen most éppen itthon, az 5. kerületben elmélkedem, ahol számolatlanul kótyavetyélték el az ingatanokat Rogánék és utódjaik. Mellettem az...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Talan abban pontositanek, hogy Kiss Erno rendor (ezredes? alezredes? mar nem emlexem ra, hogy mi volt a rendfokozata, mert ezer eve volt), egy csillagfenyes ejszaka elovette azt a bizonyos himtagot a Teve utcai rendorpalota falainal, es ezt a terfigyelo kamera nagyon jol megfigyelte. Szoval a politikusok mar talan csak kutya- es kakasviadalt nem rendeztek, de ne adjunk otleteket nekik...:o))))
A Kiss ebbe belebukott... Anno,...(Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy nem tudom, milyen partallasu volt, de akkor nagyon nagy port vert fel az ugy, kozszemerem elleni vetseg miatt iteltek el).
Peller Anikó
Azt én is nagyon rühellem amikor a hím tagok a falat pisálják le amikor három lépésre ott a fűszál mega fa..
Peller Anikó
@Horizont: mit vársz tőle, ő nem bankár. Miért tőle akarsz hitelt felvenni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.