Az Állami Számvevőszék hatalmi visszaélés-gyanús büntetéssorozata némileg irracionálisnak tűnik. Nem hiszem ugyanis, hogy a szokatlan, s nem is titkoltan diszkriminatív bírságokkal a pártok működésének az ellehetetlenítése lenne a cél, hiszen legitimáló ellenzékre – most még – Orbánnak is szüksége van. Ráadásul az évek óta tartó tendenciát figyelembe véve Orbánnak a jövő évi választásokon a parlamenti ellenzéktől – így darabjaiban – semmi félnivalója nincsen.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mielott barkinek is olyan illuzioja lehetne, hogy majd VALAKI(K) fognak a magyarokon segiteni, eltuntetni a nyakukrol ezt az ingyenelo rablobandat...
Csak mondomL SENKI nem fog jonni, max. putyin, tankokkal, ha nem ugy fog alakulni a helyzet, ahogy o , putyin szeretne...
Mert afelol senkinek se legyen illuzioja, hogy csak ugy adta a 100 milliard, mar lehivott eurot, hogy azert nem kell csinalni semmit sem.
orban eleteben nem volt meg ilyen kutyaszoritoban, muszaj minden torvenytelen eszkozt, penzt, karaktergyilkost bevetni, mert ha nem o nyer, akkor a felduhodott magyarok nem biztos, hogy megvarjak a birosagi eljaras veget ellene, amit hazaarulasert siman megkaphat.
Mert orbannak sincs abban semmi ketsege, - tiszta pillanataiban, ket roham kozott - azt o is latja, hogyha nem nyer, akkor a nepe is, putyin is, es az a 20 ezer fo letelepedesi kotvenyes is kerdore fogja vonni, hogy "hol a love???"

MINDENERT meg kell fizetni egyszer, annak fuggvenyeben, milyen disznosagot csinalt az eleteben...
Hat neki nagyon nagy lesz a szamlaja a vegen/...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.