Orbán Viktor egy zseni! Lassan itt van a 2018-as év, a Választások éve. Ilyenkor felbolydul a politikai élet. Még azok is véleményt formálnak, akik a korábbi években egy pillanatig sem foglalkoztak a hazai politikával. És mindenki érzékeli, hogy az élet ma Magyarországon rosszabb. Nem gazdaságilag, sokkal inkább mentálisan, rossz a közérzetük az embereknek. Ennek legfőbb oka, nem az egyik vagy másik oldal politikai uralma. Sokkal inkább az értéktelenség. Mert az emberek nem vakok. Pontosan látják és érzik, hogy amíg az egyszeri ember 10-12 óra munkával nem tud annyit dolgozni, hogy kényelmesen megéljen, hogy ne féljen attól, mikor kap felszólítást, mikor csenget a végrehajtó, addig a mai politika kegyeltjei olyan mennyiségű vagyont halmoznak fel, amit józan ésszel fel sem lehet fogni. Az egyszeri ember hiába olvassa, ki mennyi milliárdot tett ide vagy oda, amikor maximum milliós tételben képes gondolkodni. Hiába látja, hogy Lamborghinivel, vagy Mercedes-szel rohangálnak, mikor...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Azt hiszem hogy ennél tökéletesebben nem lehet jellemezni a cigus fecalicust! ebben benne van mindaz amit a jelenlegi kormány és csicskái képviselnek.És ez nem más mint AGYMOSÁS!!!
karma1
orban nem zseni, hanem egy kalap penzt ad negativ kampanyoloknak, mint amilyen finkelstein volt, mig elt.
Csakis bunozokkel, hulyekkel es amatorokkel veszi magat korul, hogy ne tunjon fol, hogy mennyire sulyos elmebeteg.

Vakok kozott felszemu a csaszar...

Ezt is azert szedte pontokba valaki, mert ez minden kampanyra vonatkozo negativ kampany leirasa...

Soha ne mondd, hogy soha, mert orban nem Isten, megdontheto, szamonkerheto, - csak tessek elkezdeni hinni!
dr. prédikátor
Azt hiszem hogy ennél tökéletesebben nem lehet jellemezni a cigus fecalicust! ebben benne van mindaz amit a jelenlegi kormány és csicskái képviselnek.És ez nem más mint AGYMOSÁS!!!
justhpeter
Azon mindenkinek el kell gondolkozni, hogy ha Orbán nyer, elmegy újabb félmillió fiatal és maradnak a nyugdíjasok, a rokkantak és a közmunkások.
Mert ez lesz a fideSS-kdnp jövő.
Nessy
@justhpeter: A nyugdíjasok is hamarabb "elmennek" , megnézni odaát az igazságot, mert nem lesz aki kezelje, ápolja! A fene nagy emelésből meg lassan csak 20 - 25 napra lehet beosztani a nyugdíjat.
karma1
@justhpeter: Van egy olyan erzesem, hogy akkor is, ha nem orban nyer,... Ugyanis aki most kezdi az iskola utan az eletet, annak orban nem tud alternativat nyujtani, mert a kozmunka nem vonzo. Egy kezdo informatikus, orvos, mernok az egyetem utan meg szakosodik, de amikor teljes gozerore kapcsol, akkor igenis kell neki a biztonsag, a kiszamithatosag, amit nem kaphat meg, csak ha futyiszes. Egy fiatalnak sincs ideje kivarni, amig a helyzet konszolidalodik. Mindenki mas miatt hagyja el az orszagot, de mindenki a jovojeert teszi.
justhpeter
@karma1: Ebben van valami, de ez csak rosszabbá teszi a helyzetet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.