A halálra terhelt pedagógusokat újabb értelmetlennek tűnő tevékenységgel nyomorítják, valójában roppant gondosan megtervezett lépésről van szó. A készenléti állapot előidézése, fenntartása, az egész találmány azt a célt szolgálja, hogy az emberek még jobban rettegjenek a Nagy Ismeretlen Ellenségtől. Hogy bármikor ki lehessen zökkenteni őket megszokott életritmusukból, akár világos indoklás nélkül, és teljes kontroll alá vessék az életüket. Az ország népe, a különböző szakmák képviselői rengeteg lehetőséget kaptak az elharapózó téboly elleni tiltakozásra és szabotázsra. Ez is egy ilyen. A “kormány” hiába gondolja, hogy meghatározhatja, mi a HIT (milyen perverz rövidítés!), maradnak, akik hisznek abban, hogy ha egy halott is feltámasztható, akkor az Örökkévaló még a Magyarország nevű torzóval is csodát tehet egyszer. Mert nagyon úgy tűnik, emberi közbeavatkozásra nem számíthatunk. Ám minden sötétségnek vége szakad egyszer. Ennyi hittel kell beérnünk a 2018-as esztendő...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán ha kell embereket is beáldoz akár gyermekeket csak a hatalomban maradhasson. Miért nem érti meg az ellenzék és a nép, hogy csak és kizárólag a nép erejével lehet ezeket a elejéig romlott aljas gazembereket eltakarítani??? Miért értik ezt más népek és miért nem értik ezt a magyarok??
advocat
Látjátok! Szeretett kormányunk mindenre gondol! Hálátlan nép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.