A csekknek általában van feladója. Annak az adatai, aki hajlandó pénzt áldozni egy párt támogatására, aranyat érhetnek. . Egészen egyszerűen meg kell lebegtetni azt a kommunikációs brossurát, ami a régi „B”-listázós reflexeket kelti életre. Azt, hogy mindaz, aki pénzzel, névvel, címmel támogatta a Fideszt, azt majd felkeresi a végrehajtó hatalom egy kormányváltás után. Akár közvetlenül, akár közvetve. Egyfajta retorziós fenyegetést belengetve. Amit az tesz hatékonnyá, hogy elég a lehetőségét felvetni, mert a többit már megteszi a pánikra való önhangolás. Azzal a várható hatással, hogy a befizető nem csak maga fog elmenni, és lelkesen szavazni a Fideszre, hanem az egész rokonságot és baráti kört is megpróbálja rábeszélni. A valószínűleg sosemvolt „lebukástól” való félelem hatására. Úgy válva a kormánypárt leglelkesebb aktivistájává, hogy valójában senkit sem kell ismernie a pártból. Így még valós, és később a pártot kompromittáló, címlisták sem kellenek. Elég...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
érdekes gondolatmenet... de! vmi van benne...
Mo. koronázatlan királya most előadja a kódist... igazi cigány ez a fickó... meglop, aztán visszajön kéregetni... Nos: ennek nincs pofája, mert ha lenne nekije, akkor már leszakadt volna.
lusta
A törvény szerint, ami persze ennek a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunknak csak egy papírfecni, a választó névjegyzéket meg kell semmisíteni. A csekkes névjegyzékekre semmilyen előrás nincs. Nem rossz, mondta annó Kohn bácsi.
GeoCravker
@Equus: A bőr pedig olyan vastag, hogy egy meteorraj sem tenne benne kárt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.