A Népszava szerint a tagállamok számára nem kötelező NATO-előírásra hivatkozva militarizálná az iskolákat az Orbán-kormány. Diplomatikusan, de cáfolta a NATO brüsszeli központja Dömötör Csabát, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárát, aki a hétvégén azt nyilatkozta, hogy az Orbán-kormány egy „NATO-kötelezettség” miatt kér az iskoláktól és óvodáktól úgynevezett Honvédelmi Intézkedési Tervet – írja a szerdai Népszava.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ismét azok a fránya PISA gondok

A derék selát-sehall ismét megcsillogtatta elképesztő szövegértési hiátusát

A Népszava nyomán a hvg.hu is beszámol arról, hogy „Diplomatikusan, de cáfolta a NATO brüsszeli központja Dömötör Csabát, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárát, aki a hétvégén azt nyilatkozta, hogy az Orbán-kormány egy ’NATO-kötelezettség’ miatt kér az iskoláktól és óvodáktól úgynevezett Honvédelmi Intézkedési Tervet”.
Az hogy ő is hazudik mint a vízfolyás az egy dolog, de most még ebben is csúcsot futott, mert – lásd még soros tervet hagyta jóvá az EP =)) – most megint elkezdte csapkodni a fenekét a földhöz és lobogtat egészen másról szóló dokumentumokat! =))
papa.49
No megint egy ORDAS HAZUGSÁG ez már egy hét allatt is a sokadik !!!
Ellenzék mikor tesztek már valamit, vagy most éppen hideg van, nyáron meg meleg, meg különben is esik az eső !!!
Na húzzatok ti is a gecibe !!!
Nessy
Ennyi magas labda, és az ellenzék ezek leütése helyett egymást vegzálja! Legalább egy - két értelmes ember lenne minden pártban, aki kommunikál a másikkal, és tennének valamit.
Yoda69
Mar megint boduletes hazugsagon kaptak orbanekat.

Mondanak ezek igazat valaha ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.