Az országgyűlési őrség számára 358,5 millió forint keretösszegben szolgálati alsó- és felsőruházat, valamint szolgálati felszerelés beszerzésére írt ki nyílt tendert az Országgyűlés Hivatala a Közbeszerzési Értesítőben. Az alsó- és felső ruházat szállítására az pályázhat, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben a szolgálati egyenruházat értékesítéséből származó árbevétele elérte a nettó 180 millió forintot. A felszerelésnél (derékszíj, nadrágszíj, málhazsák) pedig nettó 13 millió forint a követelmény.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
már éppen ideje volt. zsinóros mente, szattyánbőr piros csizma, kard és bajusz esetleg íj és tegez. Mindez lóháton, bent a bohócpalotában. Mellé a drónfogó hálót lövő puska és az MP 5-ös géppisztoly.
Hajrá, volt Magyar Köztársaság.
CsipkeRózsa
Úgy néz ki, hogy ez egy "valakinek" szánt pályázat:

"akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben a szolgálati egyenruházat értékesítéséből származó árbevétele elérte a nettó 180 millió forintot."
Nessy
@CsipkeRózsa: Közbeszerzés magyar módra! Éljen, vivát, hurrá!
bakegya
Hát ez már KÖZBESZARÁS a nemzet zsebéből! A helyett,hogy a kövért RUHÁZNÁ MÁR MEG és nem föl valaki BÜNTETÉSBŐL,MERT MEGÉRDEMLI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.