Nem folytatja munkáját a Fővárosi Törvényszék elnöke – közölte az Országos Bírósági Hivatal elnöke, Handó Tünde az Inforádió Aréna című műsorában.

Fazekas Sándor, a Fővárosi törvényszék elnöke nem folytatja munkáját a testület élén, mert az elmúlt hat évben nem teljesített megfelelően, ezért az új pályázaton új jelöltek indulhatnak a posztért – mondta Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke az Inforádió Aréna című műsorában.

Handó Tünde két lábbal beleszállt a Fővárosi Törvényszék elnökébe

A posztra egyedüliként pályázó eddigi vezető Fazekas Sándort támogatta volna a bírói kar, de Handó Tünde nem elégedett a munkájával, ezért eredménytelennek nyilvánította a Fővárosi Törvényszék elnöki pályázatát. Egyelőre nem találta meg az utódját.

Handó azt mondta, ő azért felelős, hogy egy szervezet élére olyan embert nevezzen ki, aki

nem szaporítja a gondokat, hanem megoldja a problémákat.

(inforadio.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert kivancsi vagyok, hogy ennek a ribancnak mikor kell majd elhagynia a munkahelyet? (Mindenki nagy megkonnyebbulesere es oromere...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@quadrocopter: ma, 14:22 ; Egy bugyit meg a fejére kellene húzni, hogy ne lássuk.
moareka
@quadrocopter:... bugyival, vagy bugyi nélkül, ezzel a nővel gyereket lehet ijesztgetni, ha a száját kinyitja, akkor meg felnőtteket...
Lackó50
Lehet, hogy Fazekast rajtakapta, hogy nem vett tiszta bugyit? Vagy esetleg elfelejtette zaklatni és ezért megsértődött? Mert ránézésre embernek nem jutna eszébe, hogy zaklassa. Ha Baukó is így nézne ki, akkor őt is messze elkerülték volna a kétértelmű megjegyzések. Egyáltalán szokott ez tükörbe nézni?Ha kicsit többet törődne magával, akkor nem jutna ideje mások vegzálására.
kiscsillag66
Nem a fejével van a baj, mert arról nem tehet, hogy ronda. Csak az a baj, hogy ez a rondaság már az egész lényét befolyásolja. Göncz Kingát mennyit bántották a haja miatt, akkor ez a nő???
kukac50
Handó Tündének olyan ember kell aki képes hazudni a Fidesz érdekében!
Az igazságszolgáltatás már rég nem az igazságért dolgozik,hanem a Fideszes hazugságokért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.