Megvan a kép ahogy Orbán a hátizsákjában 2 millió levelet cügöl és vértjében ballag az Európai Parlament épületében és harci üvöltések közepette köpködi a társaságot, ahová tartozunk? Ez felejtős! Csak duma. Egyszerűen mindenhol azt kommunikálja, amit hallani akarnak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Pénzért-méghozzá igen nagy pénzért-mint a NEMZETBIZTONSÁGI OKBÓ BEFOGADOTT JÓ ARAB Pharanont is-TIBORCZ PITYU MÁR ÖRÖKÖLT IS -mert vannak ám JÓ ARABOK IS!
kukac50
Vége a migránsozásnak! Remélem! Orbán titokban befogadott 1300 migránst innen kezdve jó lenne ha tovább nem hazudoznának a letelepedést kérőkről.
A templomokban a papok ezek után nem prédikálják a migránsok elleni dumát!
Nessy
@kukac50: Lehet, hogy ezek a befogadott menekültek is olyan láthatatlanok, mint az ezer kopt keresztény?
Ha így történt, akkor miért csinálják a cirkuszt a konzultációval, plakátokkal, Brüsszellel?
Vagy így olcsóbb és hatásosabb a választási kampány? Etetni kell a nyájat?
kukac50
@Nessy: Miért viszi véghez a kormány az adófizetők pénzének a hűtlen kezelését ez érthetetlen akkor amikor milliárdokat hazudozásra költ. Uszítás, gyűlöletkeltés,a Nép félrevezetése már egyenként is bűncselekmény Sajnos nincs egyetlen Fideszes vagy KDMP-s képviselő aki képes lenne ennek a hazudozásnak véget vetni.
Orbán befogadott 1300 embert ehhez az Őcsényiek mit szólnak?
Nessy
@kukac50: Továbbá 1000 kopt keresztényt! De azért"harcolunk" 1294 menekült befogadása ellen Brüsszelben! Most vagy az egyik, vagy a másik szöveg nem igaz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.