Az önkormányzat gyümölcsösében dolgoztak a közmunkások, amikor állításuk szerint egy vadászat kellős közepébe csöppentek. A vadászat vezetője szerint jó egy kilométerre voltak egymástól.

A Zala megyei Miháldon az önkormányzat gyümölcsösében dolgoztak közmunkások, mikor vadászok lepték el a területet: kutyák csaholtak, lövések dörrentek.

Vadászatba csöppentek a közmunkások, nem nagyon örültek ennek

Fotó: illusztráció, pixabay.com CCO

Az ATV cikke szerint a vadászatról szinte senki sem tudott a faluban, viszont a vadászatot vezető azt állítja, ők szabályosan, két hónappal előre lejelentették a vadászatot a rendőrségen, vadászati hatóságnál, közútkezelőnél. A vadászati tervet az érintett hatóságok jóvá is hagyták. 

A munkavezető szerint komoly veszélyben voltak, őket ugyanis erről a vadászatról nem értesítette senki az önkormányzatot, a gyümölcsösben dolgozók nagyon megijedtek a kutyák és a lövések miatt.

A vadászterület részén közmunkások dolgoztak. A vadászat, ahol a fegyveres jelenlét volt, a közmunkásoktól kb. egy kilométerrel arrébb volt. A közmunkások semmilyen veszélyben nem voltak

- mondta el az ATV-nek Varga István vadászmester.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Rendőr,vadászati hatóság embere,közútkezelő,ha nem volt jelen akkor minden rendben volt
hiszen távol tartották magukat a területtől,a többi pancser meg ugyan kit érdekel,örüljenek
hogy a vadász urak nem fogták őket a célkeresztjeikkel? A veszélyről csak annyit,hogy egy
golyós elé állana-e aki szerint ez veszélytelen egy kilométerről?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Úgy két évtizede én is belesétáltam volna egy ilyenbe, de ott biztosították a területet. Két órát visszatartott az őr, mondván, hogy osztrák vendégvadászok a vadölők, és nehogy kimenjek a megjelölt területre, mert "ezek úgy bepálinkáztak reggel, hogy mindenre lőnek, ami mozog". Jobbnak láttam, ha elszúrok a drága időmből a stüszivadászok miatt két órát, minthogy vadkannak nézzen valamelyik félvak osztrák, igaz nem vagyok felcsutkai juhász.
F_Viktor
Helyes, semmi pánik Miháldon, az őcsényi, a ceglédi, a perbáli, a kömlői közmunkások már azt gondolták volna, hogy a migráncsok fegyverrel támadták meg szeretett országukat és annak tiszteletes vezérét.
human
@nezelodo: Sokszor kérdeztem már magamban, hogy miért ide jönnek? Valaki azt írta egyszer, hogy itt megtehetik azt amit otthon nem.
wagabund
@bakcsubakka: bocsánat, de felröhögtem..pedig nem lenne szabad...viszont életszerű...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.